Henrik schyffert fru /\ Per Henrik Schyffert är en svensk komiker, skådespelare, musiker, radio- och tv-värd med mera.

Henrik schyffert fru
Henrik schyffert fru

När Schyffert arbetade för MTV Europe i slutet av 1980-talet var han VJ för programmet. 1992 var han programledare för ett tv-program som hette I Manegen Med Glenn Killing, som även hade Robert Gustafsson och Johan Rheborg med i. Showen förvandlades senare till en mycket framgångsrik scenshow.

Hassan var ett radioprogram som han och Kristian Luuk gjorde tillsammans i Stockholm 1993. Showen handlade om bussamtal och roliga sketcher som inte var av denna värld. Han lämnade Hassan när karriären med “Killing”-gänget tog fart.

Han och Luuk ersattes av Fredrik Lindström och Lindström tog plats. Efteråt blev Hassan en kulthit. Från och med oktober 2008 har sju CD-skivor med material från showen släppts.

En annan gång 1993 släppte han singeln “Hobo Humpin’ Slobo Babe” med Gordon Cyrus och Cia Berg, som var hans ex-flickvän på den tiden. De kallades Whale.

Whales första album, We Care, kom ut två år efter det. Nästa album, All Disco Dance Must End in Broken Bones, kom ut 1998. Bandet åkte på många turnéer och 1995 hjälpte de Blur när de kom till U.S. Whale bröts upp i slutet av 1990-talet.

Han och resten av “Killing”-gruppen gjorde ytterligare tre enormt populära TV-program, inklusive NileCity 105.6, Percy Trar och Fyra Sm Filmer. De gjorde sedan Fyra Nyanser Av Brunt, som vann fyra Guldbagge Awards 2005, inklusive bästa film och bästa skådespelare. Han skrev filmen och spelade Richard i den.

En svensk version av If I Ruled the World. Han började göra ståuppkomedi 2003 och var den tredje programledaren för Parliamentet, som gjordes till en show som heter Parliamentet 3.

2005 gjorde han en dokumentär för svensk nationell TV om humor från hela världen som heter Dokument:Humor. I den intervjuade han John Cleese, Eddie Izzard, Conan O’Brien, Dylan Moran och andra människor om deras favorittyper av humor.

För att göra ståuppkomedi på japanska åkte han också till Japan och gjorde det där också! Till sist kom han på Stor I Japan (engelska: Big in Japan), som var en dokusåpa där två av hans vänner, Jens Sjögren och Sebastian Hedin, åkte till Tokyo och försökte bli kända på 30 dagar.

Ett svenskt tv-program som heter Stor I Japan visades på TV6 hösten 2008. Det blev åtta entimmesavsnitt. 2006 var han värd för denna veckas nyheter på kanalen.

När Henrik Schyffert och Nour El Refai var tillsammans i åtta år sa de “Grattis på 8-årsdagen”.

Du får mig att skratta så att jag ramlar av stolen. Schyffert sa i podden Nours poddeli-podcast att det är inte många som får det, men du kan verkligen få mig att kissa på mig av skratt för du är så rolig. Det var också Henriks tur.

Svenska folket älskar Nour El Refai, som är en skådespelare, en komiker och en välkänd programledare för ett TV-program. Hon är nu en av paneldeltagarna i TV4:s nya program, Maskerad sångerska, som handlar om underhållning.

Par: Nour och Henrik Schyffert har varit tillsammans länge. I början av 2019 fick de också sitt första barn, Sami.

Det var nyligen som turturduvorna hade varit tillsammans i åtta år. I podden Nours poddeli valde Henrik att överraska Nour med några kärleksord.

Svenska folket älskar Nour El Refai, som är en skådespelare, en komiker och en välkänd programledare för ett TV-program. Hon är nu en av paneldeltagarna i TV4:s nya program, Maskerad sångerska, som handlar om underhållning.

Par: Nour och Henrik Schyffert har varit tillsammans länge. I början av 2019 fick de också sitt första barn, Sami.

Det var nyligen som turturduvorna hade varit tillsammans i åtta år. I podden Nours poddeli valde Henrik att överraska Nour med några kärleksord.

Henrik schyffert fru
Henrik schyffert fru

Henriks mellanson, Ove Schyffert, är också känd som Limpan. För några dagar sedan tog han studenten för att se Limpan. Det var elevens son som Henrik pratade om i ett inlägg och sedan skrev en längre text om honom.

“Nu, för sista gången, ramlar du ut på skolgården. Du är full av din champagnefrukost, gråter av glädje och i din fina, välgjorda kostym. Jag bryr mig dock inte om din hals. .” Så stolt över dig, Loaf! Du är bäst! Jag hoppas att du får ett bra liv.

By Wishful

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *