Linn persson pojkvän /\ Hon är en svensk skidskytt som gjorde sin världscupdebut i mars 2015. Stafettlaget: Hon ingick i laget som tog silver vid OS i Pyeongchang 2018 och silver vid världscupen i stersund 2019.

Linn persson pojkvän
Linn persson pojkvän

Hon gjorde sin första pallplats i världscupen den 7 januari 2018, då hon körde första sträckan i det svenska stafettlaget som kom trea. Den 22 december 2019 gjorde hon sin första pallplats i världscupen när hon kom trea i masstarten i Le Grand-Bornand.

Ett lag under ledning av Linn Persson vann guld vid OS i Peking den 16 februari 2022. De fick sällskap av Mona Brorsson, Elvira berg och Hanna berg och de gjorde det bra tillsammans. Linn gick första sträckan, och hon gjorde ett jättebra jobb med den. Sveriges första OS-guld i skidskytte vanns av detta lag, vilket gjorde dem historiska.

I Let’s dance-säsongen som de båda deltog i träffade Linn Philips mamma Kristin Karspersen. Hon har sedan dess blivit en vän till familjen.

Även om Filip och Linn är vänner är det inte det enda sättet de knyter an på.

När Peg Parnevik, 25, och Filip träffades i morse var han väldigt exalterad. Linn dansar nu med Jacob Persson, 25, som dansade med Pegs syster Penny Parnevik, 24, förra året. Jacob Persson är 25 år.

Det var bra att Linn tog semester efter att hon vunnit matchen. Sedan åkte hon och Filip till Hälsingland för att umgås med familjen Kaspersen. De åkte sedan hem till Skne och Landskrona för att jobba och umgås med familj och vänner innan de åkte hem till Skne igen.

Det är dags att säga hejdå till Stockholm! Efter jobb och semester ska jag tillbringa några veckor i Skne. Jag kommer att träffa mina vänner och familj där också. I ett inlägg på Instagram sa Linn: “Det ska bli så mysigt och varmt. De två dansarna träffades inte förrän de dansade tillsammans. Men det tog lång tid innan man tänkte.

Under en intervju med Hantz som Linn gjorde förra året berättade Linn att hon och Jacob träffades när de var tio på en dansskola. Men det skulle ta många år att bli mer än bara vänner.
De sitter på en klippa bredvid småbåtshamnen i Stockholm på en av bilderna, I håret har hon en krans för sommaren. Hon kysser honom på kinden.

I ett annat Instagram-inlägg berättar Linn Hegdal mer om midsommarhelgen som snart är på väg. När hon skrev detta sa hon att hon hade en “helt otrolig och fridfull helg” på en båt och på skärgårdens klippor.

“Jag kommer att leva på den här resan länge!”

Katja Lujan Engelholm, 30, dansare och “Let’s dance”-kollega, var en av personerna på festen.

Under hela sin karriär har han blivit bevakad.

Linn persson pojkvän
Linn persson pojkvän

Hon har berättat att hon och Jacob Persson har känt varandra sedan de var 10 år gamla. Under sin danskarriär har de hållit kontakten med varandra. Först nyligen började människor uppmärksamma kärlek i egentlig mening.

Så här har hela min danskarriär sett ut med Jacob: I höstas flyttade de till Italien och satsade på dans runt om i världen, så de höll ihop på resande fot. Det sa hon till Hänt förra året.

By Wishful

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *