Amy deasismont pojkvän /\ Amy Linnéa Deasismont, mer känd under sitt artistnamn Amy Diamond, är en svensk sångerska, skådespelerska och TV-värd. För sin låt “What’s in It for Me” är hon välkänd.

2005 blev låten en stor hit i Sverige, Danmark, Norge och Finland, såväl som andra platser. Det året var det den mest spelade låten i Polen. Den stannade i topp 10 i fyra månader. Hon har släppt sex studioalbum och har bland annat varit på TV som sångerska, skådespelerska och värdinna.

Amy deasismont pojkvän
Amy deasismont pojkvän

Hennes största hits hittills har varit “What’s in It for Me”, “Welcome to the City”, “Don’t cry your heart out”, “It can only get better”, “Stay My Baby, Is it love, Up ” och “Tack. Jag älskar dig.”När hon släppte ett greatest hits-album var hon samtidigt den yngsta personen i Sverige som gjorde det.

2005 fick Amy Deasismont ett stort genombrott. I låten “What’s in it for me” blev hon känd som Amy Diamond. Den var en stor hit i Skandinavien och låg på listorna i mer än fyra månader.

Men nu har Amy lagt bort musiken för nu. Idag är hon skådespelare, tv-värd och manusförfattare istället. På Viaplay kan du nu se Amys show Thunder in my heart som hon skrivit på egen hand.

Hon började skriva manus hösten 2015, men hon visade det inte för någon det första året, säger hon. Genom åren har manuset förändrats mycket, och då var det dags att sälja programmet till produktionsbolag och tv-nätverk.

Något som var lättare sagt än gjort, för Amy trodde att en del av arbetet skulle ta längre tid än hon trodde. Sedan var det såklart Charlie Gustafsson, skådespelerskan som spelade Charlie Gustafsson i Vår tid är nu.

Han har förstås läst alla möjliga manus. Som ni ser har vi levt tillsammans i sex år, och jag har skrivit om det här väldigt länge. Han finns alltid där för mig. Amy Deasismont säger att det har varit fantastiskt att få hjälp när beslut ska fattas och att kunna slänga saker.

– Vi hjälper varandra mycket. Vi berättar för varandra vad vi tycker och så förstås. Men vi gör vår egen grej, trots att vi jobbar inom samma område. Vi har inte jobbat ihop än.

När vi tittar på vem som spelar huvudrollerna ser vi både showens skapare och Julia Lyskova Juhlin, som nu gör sitt första skådespelarframträdande! Alexander Abdallah, som spelade Alexander Abdallah i Fast Cash och Love Me, är med de två kvinnorna.

Amy deasismont pojkvän

Det här är inte den enda skådespelaren som kommer att spela i Thunder in my heart. Gustaf Hammarsten, Helen Sjöholm (As in Heaven), Max Ulveson och Malin Persson kommer också att vara med i filmen.

Folk undrar ofta över Amys längd. Folk är inte säkra på varför, men en sak som verkar vara tydlig med hennes längd. Det gjordes en snabb sökning efter Amy Deasismonts längd och det står att hon är 152 centimeter lång.

I början av september förra året berättade sångerskan och skådespelerskan att de var tillsammans.

Det är intressant att tänka på hur det kan vara så olika att vara kär och älska någon. Människor börjar ifrågasätta hur kära de var innan de hittade någon de kunde få kontakt med på alla nivåer. Expressen säger att det var vad Amy sa då.

De senaste dagarna fyllde barnstjärnan år och då använde skådespelerskan från “Rederiet” chansen att göra ett stort drag. Det var länge sedan Amy pratade om sin pojkväns stora överraskning på Instagram.

Bästa födelsedagen någonsin! Charlie planerade den bästa dagen, som inkluderade klättring, Laserdome och många fantastiska människor.

Ballonger fanns också på dansgolvet. Innan jag somnade klockan 4 på morgonen tänkte jag på hur glad jag hade varit hela dagen. Vi hade dansat och blivit svettiga hela natten. I podcasten “Livets hjul” har sångerskan redan pratat om hur mycket hon älskar och bryr sig om Charlie.

Amy deasismont pojkvän
Amy deasismont pojkvän

– Vi är båda väldigt dramatiska människor, men jag tycker att det är bra att vi kommer överens så bra. Mina vänner kanske inte kunde förstå hur du känner. Så här kan jag vara. Jag kan vara väldigt upp och ner. Det gör mig arg om den som står mig närmast inte förstår vad jag säger.

Många tycker att Charlie är bra på det sättet. Vi kan dela det och prata mycket om det också. Han vet vad jag pratar om och jag känner alltid att jag blir hörd. Som hon har sagt tidigare, det är bra.

By Wishful

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *