Calle schulman längd
Calle schulman längd

Calle schulman längd /\ Carl Johan Morgan “Calle” Schulman, en svensk mediepersonlighet och bloggare, föddes den 11 december 1979 i Hemmesdynge, Trelleborgs kommun.

Vakna med The Voice, ett morgonprogram som går i Kanal 5 och The Voice, med Calle Schulman som regelbunden gäst och programledare. Han medverkade i den svenska varietéshowen Sweden Kissing and Hugging 2008.

Som producent av skandalsåpan Kungarna av Tylösand, som visades 2010, arbetade Calle Schulman tidigare för Kanal 5. Det var ett lagarbete, med Anitha Schulman som projektledare och Amanda Schulman som medarbetare.

Som kreativ chef på MSL Group 2015 var Carl Schulman en av Sveriges bäst betalda mediepersonligheter 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=LBrWthfuM3A
Calle schulman längd

Det visar sig att Alex blev illa behandlad under uppväxten. Han diskuterar detta i sin podcast, “Alex och Sigge.” Ingen sa till honom att ta en dusch eller borsta tänderna, och han åt smörgåsar till middag och hans byxor stank av mögel.

Calle Schulman, 37-åriga yngre bror till Alex, var bestämd med att han inte hade något att säga om sin barndom. De senaste åren har det varit upp- och nedgångar i syskonförhållandet.

Uppväxten

Skilsmässan från Anitha Schulman, 39, har fått Calle tillbaka i kontakt med sin bror. Calle började behandla efter uppbrottet och är nu mer ärlig om hur uppväxten påverkade honom.

Jag föraktar vuxna med barn som går ut och har det bra, för de sätter sina barn före sig själva. För mig är det personligt eftersom mina föräldrar ofta svälte. Och det är något jag föraktar. Det är därför jag aldrig vill bli en överdrivet sur pappa, tillägger han i en intervju med 25-årige Daniel Redgert i podden.

Efter separationen med Anitha befann sig Calle i ett nytt förhållande. Hon är Sandhra Johnsson, 29, en 29-årig kvinna som träffade honom genom ett jobbprojekt för att hjälpa alkoholisters barn:

Som ett resultat av detta tror han att han nu förstår några saker om världen.

Undersökt

Calle är bara cirka 170 centimeter lång. Som barn kan han ha blivit undersökt av en läkare för att upptäcka om han var farligt underviktig och behövde tillväxthormon.

Calle schulman längd
Calle schulman längd

By Wishful