Jonna lundell längd
Jonna lundell längd

Jonna lundell längd /\ 2017 och 2018 utsågs hon och maken Joakim Lundell till Medieakademins Årets kraft i sociala medier.

Instagramkonto

Jonna Lundells Instagramkonto rankades trea på Sveriges mäktigaste Instagramkonton 2018 samt deras sammanlagda YouTube-kanal.

Norrköping


Lundell föddes i Mjölby och flyttade så småningom till Norrköping. Till slut fick hon gå på folkhögskola efter att ha hoppat av två andra gymnasieskolor. 2011 träffade hon Joakim Lundell på Skänninge Marken i Skänninge där hon arbetade.

Hon polisanmälde honom för förtal när Joakim öppet sa att de hade samlag och att Jonna försökte komma i kontakt med honom under banderollen “Dagens knull” på sin blogg.

Det ledde till att de kontaktade varandra på Facebook och utvecklade en vänskap, som utvecklades till ett förhållande och en flytt 2013. Genom upptåg blev hon gradvis mer involverad i Joakim Lundells YouTube-kanal.

Jonna lundell längd

Lundell lanserade sin egen YouTube-kanal i mars 2015, som han senare slog ihop med Jonnas till Jocke & Jonna.

Joakim Lundell och Jonna Lundell har varit gifta sedan 2016. De välkomnade sitt första barn, en dotter, i oktober i år. Parets andra barn, en son, föddes den 12 augusti 2020.

Jonna Lundell, född i Sverige den 4 november 1994, är en 24-årig kvinna. Jonna i nöd och lust och Jocke och Jonna möts är bara några av hennes mest kända verk. Tills nyligen har hon varit gift med Joakim Lundell. De är föräldrar till två barn.

Det har varit en rad turnéer som kretsar kring romansen mellan Jocke och Jonna Lundell.Enligt ett inlägg på Jonnas blogg delar hon och Jocke en släkt.

Jonna och Joakim Lundell upptäckte att de var kopplade till varandra två veckor innan deras bröllop.

Även om nyheten var chockerande för Joakim och Jonna, hanterade familjemedlemmar och nära vänner det bra. Långt innan de träffades hade de varit medvetna om deras koppling.

Sedan dess har paret varit tysta om problemet. Tidigare i veckan avslöjades Joakim och Jonnas hemlighet på bloggen.Hon skriver: “Jag och Jocke är sammanlänkade!” och fortsätter:

Oj, det fick mig att bli stel när jag hörde det. När jag hörde att vi planerade att gifta oss om två veckor visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta. Det är som om ingen någonsin har talat om det förut!

Jonna lundell längd

By Wishful