Hanna ferm pojkvän /\ Han bor i Pixbo i Västergötland och är en svensk konstnär. Som grupp vann hon och Liamoo en tredje plats i Melodifestivalen 2019 med sin låt “Hold You”.

Hon heter Hanna Ferm och är 20 år. Hon hade en bra sommar och höst. Hon har varit på Svensktoppen med sin låt “Forever” i 19 veckor.

Hanna ferm pojkvän


I skrivande stund ligger hon överst på den här listan efter att ha pressat Abbas nya låt “Don’t Shut Me Down” till andra plats.

Om du är ensam är det också möjligt att göra detsamma. Många tror att Hanna Ferm och artisten Johan Gunterberg dejtar. De är båda 33 år gamla. Också för att de såg varandra på sina sociala medier.

GES – Stay the world for a while hade nyligen premiär på Cirkus i Stockholm och paret blev ihop. De försökte undvika fotograferna, så de gömde sig bakom röda mattan och lät ingen se dem.

Aftonbladet kunde däremot få en uppfattning om de två blyga personerna i foajén på vägen.

På frågan säger Johan Gunterberg ”Vi är tillsammans.” Han gör tummen upp.

Hanna ferm pojkvan

För tre år sedan gillade han inte alls när Bianca Ingrosso, 26, sa saker om sitt sexliv som inte var offentliga

De två, som gick på samma gymnasieskola, gick på Breaking News på Kanal 5. Bianca sa att Johan Gunterberg var elak mot henne och det ledde till sex.

Bianca Ingrosso sa i programmet: – Vi pratade, kom bra överens och åkte sedan hem till dig, sa hon.

Johan Gunterberg sa att han inte ville säga vem han var med på tv.

Svenskarna känner till Hanna Ferms ansikte, även om hon fortfarande är ung. Hon är ett stort namn i musikbranschen och har många fans. Hur mycket vet du om sångaren? Nyheter24 hjälper dig att nå ditt mål och listar 7 saker du bör veta om Hanna!

Det har antagits att de två kan ha haft ett förhållande tidigare eller inte.

Hannah Ferm la upp en Instagrambild den 22 september. Johan Gunterberg var snabb med att kommentera med massor av hjärtformade emojis eftersom han tyckte det var gulligt.

Senare var Hanna Ferm med på Johan Gunterbergs Instagramstory när de åt middag tillsammans, så folk såg henne.

Det är ingen slump att man kan säga det nu. Paret har sagt till Aftonbladet att de är ett par. Instagram @hannaferms och @johangunterberg har båda en bild på det.

Hon heter Hanna Ferm och är 20 år. Johan Gunterberg, 33, är också konstnär. De ingår i gruppen De vet du.

Paret träffades på Cirkus i Stockholm när föreställningen “GES – Stay the world for a while” stod på scen för första gången. För att undvika fotografer gömde de sig bakom röda mattan. Aftonbladet hittade dem och ställde frågan!

Han säger “Vi är tillsammans” och gör tummen upp.

Så det var ingen slump att paret har synts mycket på sina sociala medier på sistone!

Ferm och Liamoo deltog i Melodifestivalen 2019 med låten “Hold You”. Andra: Låten spelades i Malmö den 9 februari, där den nådde finalen.

När Bishara vann tog Ferm/Liamoo tredjeplatsen. De fick samma poäng. Hennes låt “Brave” kom fyra i finalen i Melodifestivalen 2020. Hon tävlade ensam med låten.

När Hanna Ferm kom tvåa på “Idol” 2017 mötte hon Chris Kläfford i finalen. Sedan dess har hon arbetat hårt för att förbättra sina färdigheter som artist.

För två år sedan deltog hon i Melodifestivalen med Liamoo. Duon som sjunger “Hold You” slutade trea. Nästa år gjorde hon en soloshow och sjöng “Brave”, som placerade sig på fjärde plats i finalen.

Han hade stora framgångar med bandet De Vet Du. “Road Trip” och “Panta Mera” är två av låtarna de gjort. De deltog i Melodifestivalen 2017 med låten “Road Trip”.

Johan Gunterberg har varit med Marie Serneholt tidigare men inte nu.

Hanna ferm pojkvän


Johan Gunterberg har dejtat Marie Serneholt tidigare. Våren 2016 blev de ett par. De splittrades dock hösten 2017.

Han sa till Hänt i maj 2018: “Hon är väldigt trevlig och vi är inga fiender, det finns inte.”

By Wishful

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *