0 0
Read Time:2 Minute, 47 Second

Daniel adams-ray föräldrar /\ Daniel David John Adams-Ray är en sångare och modedesigner från Kenya och Sverige. Bill Adams-Ray är namnet på stjärnans föräldrar. Den svenska journalisten Kersti Adams-Ray är hans kusin. Hans faster är radioprofilen Kersti Adams-Ray, och hans farfar är läkaren Jack Adams-Ray.

Daniel Adams-Ray föddes i Kenya av en svensk/skotsk mamma och en indonesisk pappa. Hans mamma var administratör på en skola och hans pappa var läkare. 1996 flyttade hans familj från Afrika till Europa. De tillbringade ett år i Nederländerna, där en ung Arjen Robben spelade fotboll med honom.

Några vanliga fakta om Daniel adams-ray föräldrar

  • Daniel Adams-Ray föddes i Kenyas huvudstad Nairobi av en indonesisk-holländsk mamma och en svensk pappa, Bill Adams-Ray.
  • I Kenya arbetade mamman som skoladministratör, medan pappan var en av få kirurger verksamma i landet på 1980-talet.
  • 1996 flyttade familjen till Nederländerna, där Daniel Adams-Ray spelade en period i samma fotbollslag som Arjen Robben.
  • 1997, när Adams-Ray var 14 år gammal, lämnade familjen Nederländerna till Lidingö, Sverige.

Daniel Adams-Ray bor med sin 38-åriga flickvän Isabel Serrander i en lägenhet med hemlig adress när han inte sjunger i tv-rutan. Paret bodde tidigare på en vind i Birkastan, men 2019 sålde de den. Daniel Adams-Ray har dejtat Isabel Serrander i flera år, men hon är ingen känd person.

2016 släppte Daniel Adams-Ray en fyra låtars EP. En av låtarna handlade om hans flickvän, Isabel Serrander. Dess korta namn, “Isabel”, passar bra. Men flickvännen gillade det inte särskilt mycket, sa Daniel Adams-Ray när han gick på Nyhetsmorgon.

Han sa i en intervju att hon inte var ett stort fan av låten, men hon gillade det faktum att han skrev den åt henne.

Men det förändrade inte hur de två personerna kände för varandra. Daniel Adams- Ray har sagt att det mest bara var hans egen stolthet som skadades. Toppen!

Folk säger att namnet Snook, som kommer från slangordet för näsa, “snok”, kom från ett slagsmål mellan de två om vem som hade den större näsan. Snook skilde sig snabbt från resten av svensk hiphop genom att göra beats som var mer pop och hade mycket piano och blåsinstrument.

Sedan 2006, när de släppte albumet “r”, som vann en Grammy för Årets Hip Hop/Soul, har Snook inte gett ut någon musik tillsammans. Senast gruppen spelade shower tillsammans var 2009, men de bröt upp efter det eftersom båda medlemmarna ville fokusera på sina solokarriärer.

Adams-Ray och Oskar Linnros gled isär. Adams-Ray gick på designskolan Berghs School of Communicationoch startade modemärket Lagom. 2009 gjorde han lite musik till en modevisning, vilket ledde till nya låtar (med honom sjöng, inte rapning). Han säger att man skulle kunna kalla hans musik för kenyansk pop-disco-indie-punk. Motown-disco, afrobeat, hiphop och surfpop från början av 60-talet är några av stilarna som har påverkat dem.

Han jobbade nyligen med en annan svensk, Avicii, på en ny låt som heter “Somewhere in Stockholm”, som finns på hans album Stories. Han arbetade med Avicii igen på en låt som heter “Ghost” tre år senare. Adams-Ray är känd under namnet HUMAN för denna singel.

Daniel adams-ray föräldrar

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *