0 0
Read Time:3 Minute, 14 Second

Ninni bautista familj /\ Ninni Bautista, som är född i april 1981 och har sjungit länge, spelar också flöjt. Ingen vet något om hennes familj. Listan med låtar är lång och inkluderar soul, pop, sånger, jazz och musikaler.

Få av oss har sett Liseberg sjunga på tv, men den ena refrängtjejen som har sökt har en röst som få (båda väldigt bra). Hon var nästan bättre än Carola när hon försökte bete sig som hon.

Lite info om Ninni bautista familj

  • den mörka körtjejen är Ninni, fakta – Ninni Cristina Elisabeth Alatalo Bautista, sångerska, körledare och sångpedagog.
  • Hon och hennes familj bor i Vendelsö.
  • Ninni har en stark röst och mörka ögon, vilket många upptäckte i The Voice.
  • I många år har Ninni arbetat med “One Hell Of A Band” som bandets sångare när hon inte körde bakom bandets följeslagare.

Sedan han var 16 har han lett grupper och spelat flera instrument. Avhoppade från Musikhögskolans pedagogiska linje efter två års studier. Jonas Pohjanen Alatalo, musiker och sångare, är Ninnis man. Han sjunger också en duett med henne. Paret har två söner, Zacharias och Charles. Ninni arbetade som sånglärare på en gymnasieskola i Stockholm några år, men hon slutade för att fokusera på att skriva låtar på heltid. Nu, med corona, är saker och ting mindre säkra.

I kväll ställs hon mot finalisten från Carola, Petter och Ola Salo. Hon är road, men tappar inte modet.

Jag har varit sångare länge, så jag vet vad jag kan och vem jag är. Det här gör eller bryter inte mitt liv. Jag är fortfarande upptagen eftersom jag har en tvååring hemma och en bebis i magen. Men det vore jättebra om jag vann, såklart!

Hon provade på The Voice för att få lite råd, och sedan dess har hon gjort det bättre och bättre i tävlingen. Carolas team och Magnus team var båda intresserade av Ninni.

Jag valde Magnus för att jag trodde att han kunde hjälpa mig att förbättra mig som sångare. Hans musik är inte som jag brukar lyssna på. Och när jag ser tillbaka var det rätt sak att göra. Jag har lärt mig mycket och hoppas att min tid på The Voice ska leda till fler jobb och kanske ett skivkontrakt.

Ninni har alltid varit en nykter person, vilket alltid har tyckts vara det rätta valet.

Det är en del av mitt liv, men jag tänker inte så mycket på det. Hon säger: “Alla håller med om min åsikt, och jag har aldrig känt att jag behövt försvara mig.”

Jag har hjälpt till med många olika projekt tidigare, inklusive några egna. Carola, Petter och Ola Salo blir de tre finalisterna i uppgörelsen ikväll. Hon har det bra, men hon tappar inte modet.

Under hela min karriär har jag lärt mig mycket om både mina färdigheter som artist och vem jag är som person. Slutet på mitt liv är inte här. Det är inte över än. När du har två små barn hemma och ytterligare en är på väg, kommer ditt schema att vara fullt. Men om vi kunde vinna skulle det vara fantastiskt!

Hon bestämde sig för att testa The Voice för att få lite uppmärksamhet, och hon gör det väldigt bra i tävlingen just nu. Eftersom både Carola och Magnus gillade Ninni var det ett val mellan dem två.

Jag kom fram till att samarbetet med Magnus skulle hjälpa mig att förbättra mig som musiker. På många sätt är sättet jag lyssnar på musik väldigt annorlunda än han gör. Och nu när vi ser tillbaka kan vi se att vi hade rätt.

Jag har lärt mig en massa nya saker, och självklart håller jag tummarna för att min tid på The Voice kommer hjälpa mig att få ett jobb eller kanske till och med starta ett företag som säljer roliga saker.

Ninni bautista familj

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %