Tue. Sep 27th, 2022
Ulf Kristersson Barn

Ulf Kristersson Barn /\ Sveriges tidigare oppositionsledare och Moderaternas ledare, Ulf Hjalmar Ed Kristersson, har tjänstgjort i den egenskapen sedan 2017.

Innan sitt nuvarande uppdrag var han riksdagsledamot (M) för Södermanlands län 1991–2000. Från 2010 till 2014 var han socialförsäkringsminister och från 1988 till 1992 var han ordförande för Moderata ungdomsförbundet.

Moderaterna utsåg honom till Skuggfinansminister och Ekonomipolitisk talesperson den 11 december 2014. Anna Kinberg Batra avgick som ledare för Moderaterna den 1 september 2017 och Kristersson meddelade sin kandidatur till posten.


Birgitta Ed försökte först få Ulf Kristersson att rycka till.Som ett resultat av dem fick de samma mängd skräp för att bli föräldrar.

Som en del av Moderaternas regeringskoalition är Hustruns roll inte en som kräver att han agerar inför utmaningar, utan snarare en som kräver att han stannar kvar i livet och blir framstående.

Enligt min åsikt har många människor intrycket av att jag är “på rätt plats, vad ska jag göra här, och är det det som jag skrattar på med meningsfullt uppsåt?”

I “Nyhetsmorgon” har hon pratat om det. Han var ingen slöare. Ulf Kristersson är författare till denna artikel.

När de träffades första gången blev Hanks långmodiga fru Birgitta Ed förvånad över vad hon fick veta.

Fram till 1984 var de en del av Moderata ungdomsförbundet i Strängnäs, Sverige. När han var 20 var hon bara 15.

För Svensk Damtidning sa Birgitta Ed, 52, att Ulf Kristersson, 57 — som skrattod högt under en intervju innan han somnade in: “Det var länge”, sa hon.

Även om jag skulle säga att utan Birgittas första insats hade det inte blivit något.

Ulf Kristersson Barn
Ulf Kristersson Barn

Redan 1991 gav sig Paret bort sig själv, men det var inte lätt när de försökte skaffa barn igen. Det hela löste sig i en handvändning. Lösningen antogs av staden. Eftersom Birgitta Ed hade jobb i Kina fanns bländningen där.

Siri föddes 2000 till en nio mnader gammal bebis som adopterades av sina föräldrar. Söder I Shanghai kunde de för första gången hålla henne i famnen.

När jag första gången satte mig i Birgitta Eds soffa blev jag häpen över den otroliga känsla av trygghet hon utstrålade.

Efter ytterligare ett och ett halvt år kom familjen tillbaka för en ny titt. Ellen och Signe, de två tvillingarna, dök upp i deras liv. Men den här gången var det svårare att gå igenom. En gammal duon hade varit sammansvettsad föregående månad.

Eftersom de hade varandra och inte var särskilt intresserade av någon av sina föräldrar var de orubbliga. “De var en så duktig grupp som kom från hela världen”, sa Birgitta Ed, “och jag minns att jag frågade mig själv högt om vi kunde lösa det.

Kvintetten bor i en 20-tals villa med trädgård i Strängnäs som ligger mitt i stan Kostnaden för att bo i en “sitt andningshl”, som det kallas, är åtta mil per dag i taxiresa till Stockholm.Birgitta Ed har haft en rad uppmärksammade jobb under det senaste året.

Sakkunnig i regeringen har varit hennes jobb sedan pre-byrn. Som ordspråket säger, “Springtime” var “Gjort som en kombination av 2000.”

Till 2003 års folkomröning släppte Birgitta Ed in Ja-kampanjen för möjligheten till EU-böjning i Sverige. Dessutom var hon aktivt involverad i de svenska världsutställningarna i Shanghai 2009 och 2010.

Ulf Kristoffersson klev fram som moderators representant och drog upp Birgitta Ed från sin plats. Enligt juryn var det ett enhälligt beslut.

– Vi ordnade en familjeträff där vi diskuterade vad det här jobbet skulle innebära. – Om min familj inte hade vetat det hade jag inte gjort det. Med Ulf Kristofferssons ord, “familjen är det viktigaste för mig.”

– Ja, vi är helt synka. Det är vad du kommer att bli. När Bo Lundgren tillträdde som partiledare i april samma år beslutade Kristersson att avsäga sig sin plats i riksdagen.

Barnet har klättrat ur sin mammas famn, mot sin önskan, och kommit till Sverige. Idag kom adoptionen av chilenska barn under lupp ur ett politiskt perspektiv.

Moderator Ulf Kristersson var personligen ansvarig för den organisation som ansvarade för de flesta av adoptionerna – när de var medvetna om de potentiella fallgroparna. Ulf Kristersson kan dock inte svara på frågor om sitt eget ansvar när Uppdrag granskning frågar om det.


I torsdags ställde sig riksdagen emot att ge regeringen grönt ljus att avslöja hur svenska medborgare och adoptionsbyråer har underlättat internationella adoptioner till Sverige med anor från tidigt 1900-tal.

Moderaternas ledamot Ulf Kristersson var en av politikerna som uttalade sig i kontroversen. För första gången någonsin har han uttryckt sin önskan att se en adoptionsbok, som innehåller alla misstag.

Uppdrag granskning kommer att ge ut en serie i fyra delar om chilenska adoptioner och vad som hände när de första larmen av stulnabarn kom i början av det nya millenniet i fredags.

Svenska Maria Diemar, som är adopterad från Chile och numera är ledamot i Adoptionscentrums styrelse, bidrog till den totala budgeten.

även om hennes egen adoption från Chile behandlades som om den inte hade varit ordentligt motiverad. Hon kontaktade Ulf Kristersson, organisationens de facto ledare.

Ulf Kristersson Barn

– De gjorde en revision av AC, där de noterade hur företaget hade presterat. Enligt Maria Diemar lyckades jag hämta lite information från den här PM:

et om vad som hände efter att de hade sett sin upsat och tittat på sina affärspraxis, och det var att allt de sa inte stod.

Många Ana Maria Olivares råd om korrekt uppförande togs till hjärtat av organisationen.

Ett annat exempel från mig via PM:

Då var Ulf Kristersson den enda föreståndaren för Adoptionscentrum, den organisation som ansvarade för att underlätta över 2 000 chilenska adoptioner under 1970- och 1980-talen.

Vad som är den viktiga frågan, som ännu inte har besvarats, är vilken roll han spelade när larmen kom.

Ana Maria Olivares, en chilensk journaliststudent, publicerade en exposé 2003 som beskriver sina intervjuer med chilenska mödrar som vittnade om sina barns övergrepp under diktaturens skräckvälde på 1970- och 1980-talen.

Adoptionscentrum, en svensk ideell organisation, spelade en avgörande roll i ett nätverk av människor som adopterade barn från sin egen familj i Chile innan de skickade tillbaka dem till Sverige.

“Det fanns ingen sammanhållen arbetsgrupp. Dessa socialarbetare försökte genast ta reda på om det var möjligt för deras mammor att hålla barnet.”

Ulf Kristersson Barn
Ulf Kristersson Barn