0 0
Read Time:3 Minute, 26 Second

Sanna nielsen barn /\ Den svenska sångerskan och tv-värden Sanna Viktoria Nielsen är också modell. Hon vann Melodifestivalen med låten “Undo” på sitt sjunde försök 2014. Hon fortsatte sedan med att representera Sverige vid Eurovision Song Contest i Köpenhamn, Danmark, där hon kom på tredje plats totalt.

Sanna var en av de svenska kommentatorerna för Eurovision Song Contest 2015, och hon och komikern Robin Paulsson var även värdar för 2015 års Melodifestivalen.

Hon utsågs till ny programledare för allsångsshowen Allsng p Skansen för sommaren 2016. Till Eurovision Song Contest 2016 var hon ansvarig för Eurovision The Party på Tele2 Arena.

Sanna nielsen barn ; Gibson Nils Edmund

Namnet som Sanna Nielsen och Joakim Ramsell valde till sin son har nu blivit officiellt. Han har fått namnet Gibson Nils Edmund i folkbokföringen.

Konstnären har mycket med arbete och familj att göra. Men hon har gjort det klart att hennes högsta prioritet är hennes son Gibson, som idag är sju månader gammal.

Lite info om Sanna Nielsen

  • Hon utsågs till ny programledare för allsångsshowen Allsng p Skansen för sommaren 2016.
  • Till Eurovision Song Contest 2016 var hon ansvarig för Eurovision The Party på Tele2 Arena.
  • 1994 sjöng hon låten “Can You Feel the Love Tonight” för att vinna en talangtävling i Kallinge.
  • Nielsen var 11 år när han spelade med dansbandet Mats Elmes från 1995 till 1996.Samtidigt gick hennes låt “Till en fgel” till etta på Svensktoppen-listan.
  • Nielsens första album, “Silvertoner”, kom ut i september 1996.
  • En recensent från Goteborgs-Posten sa att Nielsen var som Carola Haggkvist och Sissel Kyrkjeb.
  • Nielsen släppte albumet Min onskejul 1997 och låten “Time to Say Goodbye” som singel 1999.
  • Under gymnasietiden gick hon på Helenehoms Gymnastin i Malmö och studerade Estetiska programmet och musik.

På frågan om hon vill skaffa fler barn eller gifta sig med sin sanna kärlek, slår Sanna snabbt bort de idéerna.

Förra året på mors dag fick artisten äntligen det goda beskedet att hon skulle få sitt första barn.
Pappan är Sanna Nielsens pojkvän Joakim Ramsell, som hon varit tillsammans med i 13 år och nu äger ett fint hus.

Förra året, strax före hösten, fick vi den fantastiska nyheten att Sanna hade fött Gibson.

Sanna jobbade som programledare för Allsng på Skansen medan hon var gravid och i år får sonen vara med på riktigt. Framför allt kommer han att få åka till jobbet med sin mamma Sanna och se allsång live på scen i Stockholm.

– I sommar kommer han att jobba bakom kulisserna. Sanna Nielsen säger att det verkar som att han redan älskar att bo där.

Även om Sanna slutar sjunga tillsammans kommer hon fortfarande ha mycket att göra. Hon går ut igen med pjäsen Min Sanna jul på hösten.

där det planeras 25 konserter på 22 olika platser. Nästa år har hon fullt schema igen, och i början av året kommer hon att vara med i Funny Girl på Malmö Opera.

sanna nielsen barn

Nielsen bestämde sig för att försöka igen 2014, den här gången med låten “Undo”. Hon deltog i den andra semifinalen den 8 februari, vilket var så hon tog sig till finalen den 8 mars på Friends Arena i Stockholm.

Hon vann finalen och sjöng för Sverige i den första semifinalen i Eurovision Song Contest 2014, som hölls den 6 maj i Köpenhamn, Danmark.

Nielsen tog sig till sista omgången. Till sist fick Nielsen 218 poäng och kom trea.

Nielsen var också den näst bäst poängsatta svenska sångaren vid Eurovisionen efter Loreen 2012. Nielsens första låt som nådde Storbritanniens topp 40 singellistor var Undo, som hamnade på plats 40.

Få svenska artister har gjort det stort så tidigt som Sanna Nielsen gjorde. Hon började sjunga i talangshower när hon var sju år gammal, och ryktet om att hon var bra på det.

När hon var 11 år gammal, 1996, var hon tvungen att sjunga “To a Bird”. Det här blev början på Sannas karriär som sångerska och på tv. Sanna blev med den låten den yngsta någonsin att ha en låt i toppen av Svensktoppen-listan.

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %