0 0
Read Time:3 Minute, 46 Second

Nicole falciani ålder /\ Nicole slutför loppet på 221 dagar. Nicoles födelsedag är den 28 mars, vilket betyder att hon fyller 26 år den dagen. Tiotusen dagar på sjuhundratjugofem. Hon kommer att nå halvvägs om 3 509 dagar. Om 1682 dagar kommer hon att ha uppfyllt sin jämnt. investera i några fiffiga extrafunktioner. Nicole vet väl att hennes nya roll som influencer kommer att kräva att hon balanserar livets mörkare och ljusare sidor.

Oavsett om du vill vara ett exempel för andra eller inte, kommer du att bli det.Nicole växte upp i Stockholm med sin mamma, pappa och sexåriga “syster”, som egentligen är Nicoles biologiska storasyster. Vid femton års ålder tog hon till skyarna i ett flyttlass.

Folk antar ofta att jag kommer från en rik familj, men så är inte fallet.Två år innan Nicole föddes flyttade hennes pappa till Sverige från Italien, där han arbetade som diskjockey medan Nicole växte upp. Nicoles mamma var tvungen att arbeta många jobb för att klara sig. Hon är en ung vuxen vid 25.

Fakta och bio om Nicole falciani ålder

  • Alla saker jag behövde fick mig och jag hade en underbar barndom.
  • Nicole startade sin blogg när hon var 14 år och insåg snabbt att det var mer än bara en hobby hon kunde använda för att tjäna lite extra pengar.
  • För närvarande har Nicole lett sitt eget företag som influencer i många år.
  • Trots drömlivet som många människor har idag – komplett med tusentals Instagram-följare, en stilig pojkvän och exotiska semestrar – tog livet Nicoles en oväntad vändning för två år sedan när hon insåg att hon inte kunde hålla uppe utseendet längre.
  • Det är sant att jag inte mådde bra den dagen, men jag har alltid utgått från att varje man känner så under sin mens.
  • Allt eftersom månaderna led, förvärrades Nicoles förtvivlan till den grad att hon inte längre kände att hon ville leva.

Jag gick från att tänka “Gud, det är så svårt att komma upp ur sängen på morgonen, jag vill inte leva”, till att allvarligt överväga att avsluta mitt eget liv.De mörka tankarna fick Nicole att dra sig tillbaka från sin omgivning; hon blev lätt irriterad, blev kall och kunde inte uppleva äkta glädje.Hon bestämde sig till slut för att besöka en läkare under ingångstid.

Det var inte lätt att få en diagnos, men det kändes slutgiltigt när det blev bekräftat.Även om jag hade allt jag behövde på papper, kunde jag inte förmå mig att känna mig nere.Nicole fick antidepressiva läkemedel utskrivna att ta i samband med kognitiv beteendeterapi (KBT). Efter två månader kunde jag känna de första skillnaderna.Den största förändringen skedde efter ett och ett halvt år.Jag började gå ut mer, ha mer social interaktion och kommunicera med vänner och familj oftare.

Idag är Nicole mer förstående för sin omgivning än hon var innan hon upplevde sorg, särskilt när det gäller hennes psykiska hälsa.Hon säger att livet kan se bra ut även om det inte är som det verkar.En annan bra sak som har kommit ur Nicoles olycka är att hon nu tillbringar mycket mer tid ensam i det främre rummet.Jag har blivit lite mer självcentrerad.

Exempel: Jag säger inte “ja” till saker jag inte vill göra längre.Jag har aldrig velat lämnas utanför eller lämnas bakom mig, och jag har alltid velat vara en aktiv deltagare i vad som än händer.Om jag ska vara ärlig så är jag inte alls orolig idag för att jag har glömt något otroligt underbart.Nicole har nått en punkt i sitt liv där hon är nöjd.

Hon planerar en semester till Italien med sin fästman, Eric Saade, och har nyligen gett ut sin första bok, med titeln “Kära.Nicole har skrivit kärleksdikter ända sedan hon var tonåring och sammanställt dem till en bok med titeln “Kärleken.”Jag har alltid varit författare, och i augusti i år bestämde jag mig för att se om det skulle vara värt ansträngningen att skicka mitt arbete till ett förlag.

“Nicole har inte åstadkommit någonting på sin lista över livsmål än att förtjäna titeln “författare”.Hon medger att det skulle vara roligt att bo utomlands någon gång i livet och att ett blomstrande företag skulle vara en trevlig förmån, men att båda dessa saker bara är önskvärda resultat.Om jag bara kunde vara glad skulle det vara bra för mig.Det borde inte vara mer utmanande än så.

Nicole falciani ålder

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %