0 0
Read Time:3 Minute, 44 Second

Anna Bergendahl Pojkvän /\ Kristofer Eriksson är hans pojkväns namn. Anna Bergendahls (nu 30) karriär fick en hit efter hennes explosiva Idol-debut. Hon tävlar i Melodifestivalen för femte gången den 26 februari med låten “Higher Power”.I en intervju beskrev TT låten som tredje akten i en trilogi. Alla tre stycken skrevs av samma grupp författare: Bobby Ljunggren, Thomas G:son, Erik Bernholm och Bergendahl själv.Texterna mailades till mig och jag slog ut utkastet på ungefär en halvtimme.

Så är det för mig generellt sett; saker går väldigt snabbt och saker tenderar att förbättras runt den tiden. Det kommer att börja kännas som en rytm, och det säger mig att jag är på rätt väg, säger hon. Anna Bergendahl må ha en stor och kraftfull bröstkorg, men hon är faktiskt ganska petite mätt i centimeter.Anna sa att hon var “ungefär en och sextio” på en livechatt med TV4 2010; vi inser att hon inte har förändrats mycket i ålder sedan dess.

Anna Bergendahl, en framstående medlem av Mello-gemenskapen, dejtar pojkvännen Kristoffer Eriksson, som hon blev sambo med 2015.Hon är öppen med sina fans och följare om det mesta, men i sitt personliga liv håller hon sig för sig själv.Jag vill inte prata för mycket om honom, men han betyder mycket för mig och vi har det bra. Som Anna Bergendahl nämnde i en intervju med Hänt.

Fakta och bio om Anna Bergendahl Pojkvän

  • Till och med han är musikalisk, och tar faktiskt på sig rollen som körledare och gitarrist för Annas ensemble.
  • Anna Bergenhdahl sa i en intervju med Allas att det är riktigt givande att jobba nära sina nära och kära.
  • Det fungerar underbart; vi kan replikera det och förbättra det hemma också.
  • Vi kommer alla att ta in Sverige samtidigt och ta del av upplevelsen.
  • Och vi brukar komma väldigt bra överens, så jag märker inga problem, säger Anna.
  • Anna Bergendahl och hennes sambo Kristoffer Eriksson har ännu inga barn men har inga direkta planer på att ändra på det.
  • Jag hoppas att jag ska kunna uppfylla min livslånga dröm om att bli mamma någon gång.
  • Det är riktigt svårt just nu i livet, och å andra sidan sägs det ofta att det inte finns någon perfekt tid att skaffa barn.Hon säger detta till Gud.


29-åringen har deltagit i Melodifestivalen tre gånger.Första gången var 2010 med låten “This is My Life”, som hon använde för att vinna hela tävlingen och framföra på Eurovision Song Contest i Oslo.Däremot stannade bidragen och fortsatte inte till slutet.
Anna Bergendahl tävlar på torsdagskvällen i Melodifestivalens semifinal.Efter sitt senaste hjärtvärmande möte med lille Kristoffer har musikern berättat om ett barndomstrauma i en ny intervju.


Att det aldrig finns en idealisk tidpunkt att bilda familj, säger Anna till Allas.Anna Bergendahl är 30 år, ge eller ta.Hon kommer att framföra sin låt “Högre makt” i Melodifestivalen för femte gången den kommande torsdagen den 26 februari.Anna Bergendahl debuterade när hon var 16 år och sedan dess har hon tävlat i Melodifestivalen tre gånger.


Den skrev hon tillsammans med Bobby Ljunggren, Thomas G:son och Erik Bernholm.
Låten nådde platinastatus och spelas ofta på radio.Författarna till “Högre makt”, en bok Anna Bergendahl skickade in till tävlingen förra året, är tillbaka på det igen den här gången.Men Anna Bergendahl är engagerad i mer än bara musikvärlden.Hon avslutar sitt sista år på läkarutbildningen och kommer snart att göra ett prov i hopp om att använda sin medicinska utbildning i sina framtida kreativa ansträngningar.


Jag ser en ljus framtid framför mig.Jag har två riktigt ambitiösa mål, och jag vet att de kommer att kräva mycket hårt arbete och engagemang från min sida om jag ska uppnå dem.
Men hon säger att hon tror att det är möjligt, och hon går med på det.Annas stora genombrott kom, liksom för så många andra svenska popstjärnor, i TV4:s flaggskeppsshow, Idol.


Mer specifikt introducerades den svenska allmänheten för Anna för första gången i den femte säsongen, som sändes 2008.Där stannade hon på femman medan Kevin Borg åkte hem för att hämta svinet.Ja, även om Anna är mest känd som artist med en enorm pipa så har hon också fler snaror på sin lyra.Sedan 2016 utbildar hon sig specifikt till läkare och kommande sommaren 2021 börjar hon sitt sista år på läkarutbildningen.

Anna Bergendahl Pojkvän

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %