Sun. Oct 2nd, 2022

Elisabeth Marmorstein Familj /\ Under tisdagens session lämnade regeringen sitt budgetförslag till representanthuset. Elisabeth Marmorstein, internationell politisk kommentator för SVT, säger att konflikten i Ukraina och den efterföljande pandemin bär skulden.

SVT:s politiska kommentator Elisabeth Marmorstein sa i Morgonstudion, “Det är en budget som formats av krisen i Ukraina och efterdyningarna av pandemin, så den är mer omfattande än vad årliga budgetar ofta är.”Totalt pratar vi om 30 miljoner svenska kronor i vinst. Totalt 36 miljoner dollar i ytterligare budgeterade medel för förändringar som regeringen redan har aviserat är på väg.

Enligt Marmorstein är värdet på dollarn på väg söderut under sommaren, främst beroende på regeringens ekonomisk-politiska direktiv.Finansminister Elisabeth Marmorstein har sagt att hon kommer att betona regeringens tre prioriteringar: jobbskapande klimatlagstiftning, segregation och mobbning samt att “ta kontroll över välfärden”.

Fakta och bio om Elisabeth Marmorstein Familj

 • Elisabeth Lindham Marmorstein, född i Västervik, Sverige, kom in i världen den 26 maj 1972.
 • Under de åren gick hon på Bromma gymnasium, hon var student.
 • Hon arbetade som politisk korrespondent för Aftonbladet från maj 2000 till maj 2013, och för Expressen från mars 2013 till december samma år.
 • 2014 kom Marmorstein till SVT som politisk korrespondent.
 • Sedan 2021 har Elizabeth varit medankare för SVT:s bevakning av inrikespolitiken vid sidan av Mats Knutson.
 • Hon föddes den 26 maj 1972 och är för närvarande bosatt på Nackas Prinsessvägen 2.
 • Efter 12 år flyttade hon äntligen till sin nuvarande villa eller lilla hus (den 1 april 2010).
 • Här delar hon bostad med sin man Fredrik.
 • När det kommer till människor får Elisabeth fler andra blickar än andra.
 • Vi har hittills lämnat information om henne vid 43 olika händelser denna månad.
 • De flesta som söker efter Elizabeth som använder denna tjänst hamnar i Stockholm.
 • Vidare har vi inte kunnat avgöra vilken regering som är störst.


Enligt TV4 representerar det röda och gröna lägret 50,6 % av befolkningen.Prognoser visar att Miljöpartiet kommer att växa jämfört med 2018 medan Centerpartiet tappar mark.”Sverigedemokraterna spås få mellan 20,5 och 21,3 procent av rösterna espektiveSVT:srespektivekommunvalsprognoser.Moderaterna gör dock comeback och håller snabbt på att bli det tredje största politiska partiet.Enligt SVT får de 18,8 procent, men TV4 spår att de bara får 16,1 procent.


Marcus Oscarsson kommenterade, “Det här är en stark push för Moderaterna.Moderaterna har varit det största partiet på höger sida av det politiska spektrumet sedan 1979, men den senaste mätningen tyder på att detta snart kan förändras.Mats Knutson, politisk kommentator, förklarar betydelsen: “Det betyder mycket för Moderaterna, mycket för svensk politik och mycket för Ulf Kristersson.”Svenska medier rapporterar att Jimmie kesson, medlem i Sverigedemokraterna, har ätit lunch på Moderaternas festlunch i Stockholm.


Vissa ser det som starten på förvaltningens förhandlingar inom överhuset, som just nu är redo att säkra den mest jämnt fördelade riksdagsmajoriteten i Sveriges historia.Det som beskrivs som en “centralt placerad källa” i Moderaterna säger till Aftonbladet, “Internt beskrivs det som ett slags förberedande samtal, men i praktiken är det ju regeringsförhandlingar som precis har börjat.”Efter lunch på Moderaterna avböjde kesson att kommentera vem han pratat med eller vad som sagts.
Jag har precis ätit klart lunch.


Vem jag äter lunch med är inte av allmänt intresse just nu.Vi har en väldigt spännande vecka framför oss.Jag håller tummarna för att vi får resultatet av omröstningen på tisdag.Enligt Aftonbladet sa Kesson “Vi gjorde ett fantastiskt val.”Kesson är för närvarande bosatt i Nacka med Fredrik Marmorstein.

Elisabeth Marmorstein Familj