Sun. Oct 2nd, 2022

Marcus dubois flickvän /\ Efter avslutad skolgång satsade Dubois på bodybuilding och flyttade till USA. Efter att han äntligen gett upp sin dröm och återvänt till Stockholm, fann han sig själv arbeta som dörrvakt på vägen till Stockholms nattliv.

Dubois yrkesliv startade när han deltog i en saxofontävling och kom trea. Efter det gjorde han några framträdanden på Berns och fortsatte sedan på nattklubben Alexandra under namnet Captain Freak, där hans blandning av slapstick, akrobatik och hög fart gjorde honom till en lokal legend.

1988 kom han på konceptet för karaktären Svullo medan han spelade ut sin massiva kroppsbyggnad. Han träffade Hans Crispin genom tillfälliga möten i SVT och de två skapade tv-kombon Angne & Svullo. Kortfilmen Den elake polisen och dess efterföljare, i regi av Ulf Malmros, nådde en bred publik i Dubois. I början av 1990-talet framträdde han också som flyktingen Skägget och producerade flera hembaserade rapporter om hedonistiskt pissande. Skiften flyttades för varje ny rapport. Bland personerna han besökte var Alice Timander och Sune Mangs.ingen information om hans fru.

Fakta och bio om Marcus dubois flickvän

  • Dubois medverkade i andra TV4-program, som en deltagare i “Fangarna p Fortet” (1997), en spionhund i “P rymmen” (1998-1999), programledaren i “Robot Wars” (2002), och programmets domare i “Sveriges värsta” (2005), där han utsåg landets godaste bakverk.
  • Han gjorde även barnföreställningen Hotell Favoriten tillsammans med kompisen Lasse Jansson.
  • I TV4:s Lattjo Lajban sändes 15 avsnitt.
  • Och 2001–2002 arbetade han som korrespondent för Söndagsöppet Svt under pseudonymen Micke nyfiken.
  • Han släppte också ett antal låtar, bland annat den fantastiska singeln “För fet för ett fuck” (tillsammans med Electric Boys) 1990.
  • Många av Svullos låtar är starkt influerade av AC/DC:s.
  • Som inbiten AIK-supporter var Micke Dubois en ihärdig förespråkare.
  • Till tonerna av “Laget heter AIK” samarbetade han i filmen “h vi é AIK”.
  • Han spelade ishockey för AIK men var mer en snackis på tennisbanan.


Som huddingebo följde han samtidigt AIK i elitserien och Huddinge IK i division 1.Den 7 augusti 1999 firade Huddinge IK 50-årsjubileum och han var en del av det officiella programmet.Den 7 november 2005 checkade Dubois in sig på en mentalvårdsinrättning för behandling av sin depression, bara för att släppas fyra dagar senare.Han begick självmord och hittades död i sin lägenhet den 2 december.Dubois bisattes i Solna domkyrka.personalen bakom kameran kanske inte alltid får saker och ting helt rätt i sina videor.
Men de kan alltid underhålla dig.


Jonatan är den yngsta svensken någonsin att landa en backflip på en motocrosscykel.Marcus Dübois hävdar att han är en av de yngsta i världen som gör det, och att han gör det hemma med Daniel Bodin också.Micke Dubois var 15 år när hans pappa Jan gick bort.Sedan dess har han tagit itu med nedfallet.
Han gjorde det som hans far skulle ha gjort.Ulla Dubois har alltid sett likheter mellan sin familj och sina barn.Humor, viljan att skratta, styrkan att stå ut och tragedin som krävde deras liv.


Bilden togs sommaren 1974, bara några månader innan Micke Dubois pappa, Jan, tragiskt gick bort.
Jan, familjens patriark, är 42 år gammal.Micke 15. Åldern på Micke Dubois har bekräftats till 46.Hans äldsta son är nu 15 år.Mickes mamma, Ulla, och lillasyster, Maria, sörjer båda förlusten av sin son, som nu är 18, och bror, som nu är 43.De är dock inte förvånade.Jag berättade för Maria att Micke just nu är i samma position som deras pappa.Och de var precis som alla andra.


Jag sa till dem att jag var galen, säger Ulla Dubois.Ingen visste vad Micke Dubois egentligen tänkte eftersom han aldrig avslöjade det.Han behöll allt så för sig själv.Det är inte enastående att suicidalt beteende går i arv från generation till generation.Det förekommer alldeles för ofta.Och det händer ofta när barn når de åldrar som deras föräldrar var när de fattade stora livsbeslut.

Marcus dubois flickvän