Thu. Dec 1st, 2022

Kristian Luuk Barn /\ Han har tre barn: Smilla, Sebastian och Holger Luuk.Smilla Luuk, Kristian Luuks äldsta barn, fyllde 23 år i år och jonglerar redan med ett antal bollar.I dag gör hon detta, och hennes relation med Carina Berg är precis så här.Kristian Luuk, en underhållare med högt anseende, är känd av flera anledningar.På 1990-talet blev han ett känt namn på grund av hans radioprogram Hassan och hans ZTV-program Knesset.


Sedan dess har han blivit en oskiljaktig del av det lyckliga Sverige och en toppfigur bland landets programchefer.Under de senaste åren har han varit värd för Luuk & Hallberg i SVT tillsammans med sin ordinarie medprogramledare Daniel Hallberg (Fruit Loops och nu kan du fånga honom i Veckans ord).Till den grad att han har suttit tillsammans med Fredrik Lindström sedan 2009.Kristian Luuk hade en anmärkningsvärd relation med en annan lyckoprofil, Carina Berg, på den personliga världen.De gifte sig 2008 efter att ha dejtat i tre år.


Holgers barn återförenades med honom strax efter gryningen.2016 avslutade ktenskapet sin verksamhet.
Vi har enhälligt beslutat att gå olika vägar.Carina Berg förklarade situationen på Instagram då och skrev: “Eftersom det är en blandad grupp barn har vi bestämt oss för att inte kommentera det mer än så här.”

Fakta och bio om Kristian Luuk Barn

  • På grund av detta släpptes de glutenfria Smilla bakar- och Smilla lagar-kokböckerna i snabb följd under 2015 respektive 2017.
  • 2018 började Smilla sälja glutenfri gran.
  • Det kallas Glutenfria PODs.
  • Programledaren Kristian Luuk har blivit ett av SVT:s mest kända ansikten.
  • Men trots att han dyker upp på tv i början av varje vecka diskuterar han bara sitt personliga liv en handfull gånger.
  • Han hade tidigare varit gift med programledaren Carina Berg och de har en son som heter Holger tillsammans, men i oktober 2016 separerade han och Carina.
  • Carina Berg har sedan gått vidare och gett Erik Berg, fotbollsproffs, en present av sig själv i form av två barn.
  • Carina har bestämt sig för att vara mer öppen med sitt privatliv och tillsammans med maken Erik har hon skapat ett program som heter Bergs Drömkök som visar hur de renoverar ett sommarhus.
  • Kid Holger har tidigare lyssnat med sin familj i sociala medier och i offentliga sammanhang, men det är första gången som Carina väljer att visa upp sin äldsta son.


Många har kommenterat hur mycket han liknar sin pappa Kristian Luuk.Kristian har dock blivit allt mer återhållsam med att dela med sig av sina egna uppdateringar om bebisen.Men en vecka efter skilsmässan valde Kristian att berätta för P4 Extras programchef Erik Blix om hur livet med Holger går efter Carinas avhopp.Varje vecka bor han hos mig.Jag spenderar mycket tid med honom varje vecka och försöker jobba så lite som möjligt, säger Kristian.Det är inte lätt att jonglera med karriär och skaffa familj, men Kristian Luuk delar med sig av sina hemligheter för att göra det utan att sätta för stor press på sig själv.Spores manus bygger på mina barndomsår och Fredrik Lindströms.


Vi spelar en gång i veckan och åker sedan tillbaka till Stockholm för att umgås med våra familjer.
Sedan deras giftermål har Kristian också blivit stolt förälder till Smilla, vars namn har förevigats i hans romaner, och Sebastian.Men de har mognat och flyttat hem igen.Han jämför det med att “tumbleweed” rullar genom vardagsrummet dagligen och fortsätter med att säga att han kan hitta något gott i situationen.Det är fantastiskt att saker och ting förändras, och det är spännande att jag har hittat en ny kontakt med mina barn på grund av det.


Nu ska vi åka på skidor över dammen som exempel, för de kommer.Enligt Erik Blix, programledaren, är Kristian Luuk väldigt stolt över sina barn, men han undrar om de delar hans stolthet över hans egen framtid som pappa.Det är ett ämne de diskuterar i P4 Extra.Jag tror att det alltid finns ett mått på att ens föräldrar är älskvärda oavsett vad de gör.Nu tittar de mest på sakerna jag har gjort, inte P Spret, men när jag och Daniel Hallberg stod värd för ett chattprogram som hette Luuk och Hallberg, ägnade de mycket uppmärksamhet åt musiken, berättar Kristian Luuk.

Kristian Luuk Barn