Thu. Dec 1st, 2022

Suzanne Reuters Son Dödsorsak /\ Pontén var son till överste Birger Pontén och Ellen, född Nordlöf, och född i Skövde, Sverige. Han var yngre bror till modeskaparen Gunilla Pontén och läkaren Jan Pontén. Han var också kusin till skådespelaren Gunvor Pontén och brorson till ingenjören Ruben Pontén. Hans studentprov avlades 1967 och 1969 till 1972 gick han på Statens scenskola i Stockholm. Sedan 1972 har Pontén arbetat med Dramaten, Kungliga Dramatiska Teatern.

Suzanne Reuter är mamma till 27 tv-apparater och en mycket skicklig skridskoåkare. När hon talar i tv-programmet Vilket liv!Jag är jätteglad över att jag kunde genomföra den här sorgeritualen, säger hon till Hänt.Pontén var partner med Suzanne Reuter från 1983 till 2000 men gifte sig aldrig. 3 söner föddes till dem. Pontén dog den 15 maj.

Fakta och bio om Suzanne Reuters Son Dödsorsak

  • För att uttrycka det enkelt, Suzanne vet hur det är med sjuka barn.
  • Tillsammans med Tomas Pontén fick hon 38-årige sonen Joakim Reuter, och födelsen av detta barn var inte lätt för familjen.
  • Tomas har varit frånvarande de senaste sju åren på grund av en demensdiagnos i ljumsken.
  • Saker och ting har inte precis varit lätta för majoriteten av mänsklighetens historia, och det är bara så det är.
  • Suzanne citerar Renée Nyberg från showen, “Det var tufft när dina valpar föddes; två av dem var ganska sjuka från födseln.
  • “Behandlingen förlängdes med intensivvård av två olika anledningar.
  • I början fick Suzanne inte vara med när Jocke vårdades på sjukhuset.
  • Livet blev vad människan är.
  • Ingen visste säkert om just denna gris skulle klara sig eller inte.


Det tuffa var förstås 1984 när Jocke kom; det knepiga var att ingen kunde vara där som föräldrar.
Men jag kunde inte acceptera det; Jag har druckit på den här puben de senaste två månaderna, och jag förstår inte varför jag ska gå nu, säger hon.Som ett resultat verkade vissa människor obekväma med tanken på att jag ville sitta där med honom.Barnens barnskötare var lättade över att jag inte skulle vara där för att ta tag i deras uppgifter.


Jag kunde inte förstå det; Jag kunde inte acceptera det.I sinom tid lärde man sig hur fasansfulla situationen var, och en förändring åstadkoms till slut tack vare Suzanne.Det är ganska självklart att jag ska vara där, och att jag ska ta in baren trots att det är mörkt, och ta ut den en stund så att jag kan dansa och sjunga och göra andra roliga saker med mina vänner där.Och jag har hört från läkare sedan dess att Jocke aldrig hade röjt sig om man inte hade uppträtt i den lutningen, säger Suzanne och fortsätter: Och det blev klart därefter; de kom fram till mig när vi var där och muntrade upp mig, och de sa till mig att det vi gör nu, Suzanne, är så viktigt att föräldrar måste vara närvarande för bästa resultat.


Han var en sådan person som man kunde ta telefonen och prata med var som helst i världen.Hkan Hallin berättar att han och hans vän åkte på en kräftskiva hemma hos honom, och att hans vän senare besökte honom i Thailand.Tomas Pontén hade inte sett honom på över en och en halv månad, så han var nog för torr för att komma ihåg.Han har varit sjuk ett tag, så jag besökte honom hemma och vårdade honom tills han blev frisk.Hkan fick den oroväckande frågan om skåpbilens försvinnande på onsdagskvällen.
När någon är känd mer intimt än andra känns det i hjärtat.


Uppenbarligen var det något fräscht att vänja sig vid.Åkarna Hedda Stiernstedt och Anna Nöjeslivet är båda överens om att de saknat henne mycket.När Suzanne Reuters karaktär Helga plötsligt slumrade till i slutet av föregående säsongs “Vr tid är nu” satt många tittare upp med en mugg kaffe i händerna.Suzanne Reuter har erbjudit en egen analys av vad hon ser som grundorsakerna till den chockerande slutsatsen.Hon sa till SJ-tidningen Kupé, “Jag drömmer om att dö” efter att ha önskat en mer avslappnad vardag under de senaste 15 månaderna.Detta enligt Expressen.

Suzanne Reuters Son Dödsorsak