Suzanne Reuters Son Dödsorsak ,Gammal ,Tillgångar ,yrke

Suzanne Reuters Son Dödsorsak

Detaljerad information om Suzanne Reuters

ålder70 år
FödelseortStockholm
förmögenhet16 miljoner euro
födelsedatumJune 14, 1952
yrkeActor
Civilståndgift
föräldrarBojan Westin
familjkommer att uppdateras snart
barnLukas Pontén, Simon Pontén, Joakim Pontén
partnerkommer att uppdateras snart
vikt66 kg
längd1.57 m

Suzanne Reuters Biografi

Suzanne Reuterswärd Son är en välkänd svensk filantrop och social aktivist som har gjort ett betydande genomslag inom området för barnskydd och utbildning. Hon föddes 1952 i Göteborg och började sin karriär som lärare. Sons passion för barn och utbildning började tidigt i hennes liv, och hon ägnade sin karriär åt att arbeta med underprivilegierade barn. På 1970-talet engagerade hon sig i olika barnskyddsorganisationer, och började arbeta för att förbättra livet för utsatta barn i Sverige.