Danyel couet familj
Danyel couet familj

Danyel couet familj /\ Han blir 48 år i år, född den 24 juli 1973. Han är bosatt i Stockholm.Även om Danyel från början hade tänkt gå på Kristinebergs restaurangskola och jobba på restaurang Edsbacka efter gymnasiet ändrade han karriärmålen efter bara ett år.

Trots att

Danyel Couet har varit kock länge och är en välkänd kock i branschen. Trots att han har franska anor, växte han upp i Sollentuna och gick på universitetet i Sollentuna. Det finns ett antal välkända restauranger i Stockholm som Danyel äger eller har ägt.

Han har bland

Daynel Couet har arbetat som kock länge och har ägt ett antal restauranger. Han har bland annat drivit F12-organisationen i nästan två decennier.

Allegrine, hans första satsning på restaurangägande, debuterade 2018. Den är uppkallad efter hans mormor och ligger i Stockholms stadsdel Norrmalm. Han etablerade sin första restaurang, Manufacture, i januari i år.

Danyel öppnar en andra restaurang, denna gång på Gotland, tillsammans med sin vän och kockkollega Sebastian Thureson. Allegrine har bestämt sig för att kalla restaurangen för Guldkaggen.

På Instagram är Danyels användarnamn danyelcouet och han har mer än 20 000 likes. Han publicerar många bilder på mat och sig själv på sina konton i sociala medier. Han laddade precis upp en Instagram-bild på sig själv när han poserade framför öns restaurang.

Flera av hans berömda bekanta har lämnat kommentarer på hans blogginlägg om den nya restaurangen och hyllat hans arbete.

Danyel couet familj

Där måste de tävlande samla vatten, skapa skydd och undvika dödliga djur för att ta sig till andra sidan av ön.

Som serietecknare och grafisk formgivare som elev på gymnasiet bestämde sig Couet för att skriva in sig på Kristinebergs restaurangskola och börja en lärlingsutbildning på familjeägda Edsbacka krog i hemstaden Sollentuna, Sverige.

Han har arbetat med Melker Andersson, kocken och krögaren, länge och drev bland annat F12-organisationen i 25 år. Allegrine, uppkallad efter Daniels mormor, öppnade 2018 som Daniels första restaurang på egen hand. han och Sebastian Thureson har startat Manufacture, en restaurang i januari 2019.

Under sin långa karriär som kock har han vunnit ett flertal priser, bland annat guldmedaljer vid olympiska sommarspelen 2000 med det svenska kocklandslaget.

Bland Sveriges mest populära YouTube-kanaler, Shots & Pots, sköts av honom och Lubbe Garell.

Danyel couet familj
Danyel couet familj

By Wishful