Emma Härenstam Föräldrar
Emma Härenstam Föräldrar

Emma Härenstam Föräldrar /\ Johan Andersson, småländsk bonde född 1840, är stamfader till släkten Härtenstam. När han flyttade till Forsheda.

Károly

Forsheda socken, i Småland var han även hemmansägare. Károly Johannesdotter, född i Gnosjö socken, var hans hustru men hon dog i unga år.

Skatteverket har tagit emot Härenstams testamente och bokritning.Därefter hade han 2 529 579 kr till sitt namn.

Magnus och

Testresultat visar att Birgittas pengar går till hennes man, barnen och dottern till Magnus och Tomas Härtenstams utomäktenskapliga affär.

Det står i testamentet att hustrun är förmånstagaren “motsvarande den lägsta summan av en miljon dollar.

Emma Härenstam Föräldrar

Efter hans frus död är hans önskan att barnen faller sönder och Tomas får det arv som hon hade lämnat till honom efter hennes död.

Det står i dokumentet att “min dotter utom äktenskapet och mina barn Katarina och Tomas kommer att få sina laglotter.”

De representerar var och en en sjättedel av familjens förmögenhet. Härtenstam är en annan författare som bidrar till litteraturen “Katarina och Tomas kommer att ärva resten av min egendom.

Historikern Curt Härtenstams far var Alfred Härtenstam, och underhållaren Magnus Härtenstams farfar var Alfred Härtenstam.

Chris Härenstam, tv-journalist, är Bengt Härtenstams adoptivson. Bengt är också från denna familj.84 personer med efternamnet Härtenstam bodde i Sverige den 31 december 2014.

Med sin koncentration inom naturvetenskap och djurvård efter gymnasiet gav sig Emma ut på en årslång ryggsäcksresa över hela världen, där hon arbetade med olika yrken. Efter

Emma Härenstam Föräldrar
Emma Härenstam Föräldrar

By Wishful