Edvin Gyllensvaan Familj /\ Från och med januari kommer dubbelmördaren att flyttas till en avdelning för “mycket resurskrävande interner”. Edvin Gyllensvaan kommer att flyttas till denna avdelning.

Inför placeringen på Norrtäljeanstalten sa läkarna på rikskliniken till personerna på häktet att de skulle vara försiktiga.

Edvin Gyllensvaan Familj

Edvin Gyllensvan skulle tittas på för förändringar i hans beteende och humör så att de kunde se “tecken på våldsamma tankemönster”, vilket de skulle göra.

Den här gången kommer det fler varningar om hur mördaren kommer att agera medan

han sitter i fängelse. Samtidigt gör Kriminalvården området kring Gyllensvaan tryggare.

Efter att Edvin Gyllensvaan befunnits skyldig till två mord skickades han till Norrtäljeanstalten, som är världens säkraste fängelse, efter att ha befunnits skyldig.

Sedan dess har Gyllensvaan fått mycket ledigt. När han övervakades ledighet i januari 2021 var det sista gången. När Kriminalvården fattade sitt beslut ville han göra det.

Edvin Gyllensvaan Familj

Att gå till butiken Spel & snt, elgiganten, köpa tidningar, och äta på McDonalds är vad du ska göra.

I april 2021 skickade Kriminalvården ut en varning efter Gyllensvaan, en man som dömts för mord.

Med hjälp av två andra intagna kunde de manipulera låset på en dörr med “hårt rullat papper”, vilket Nyheter24 tagit del av.

Mannen som dömdes för att ha dödat någon överklagade varningen, men även förvaltningsrätten tycker att Kriminalvården hade tillräckligt med bevis och skäl att utfärda varningen.

Edvin Gyllensvaan heter den som skrivit boken som nu heter “

För att skära av halsen tejpades Ann-Christine och Tor Lekander ihop och klipptes. Där levde han med sin sambo och deras två barn ett familjeliv med dem.

Partner: “Man kan aldrig tro att mannen man älskar skulle kunna göra något så dåligt”, skriver hon i ett brev till TV3. Polisprofessor Leif GW Persson tycker att det är ett ovanligt brott.

De tror fortfarande inte på att deras vän och granne är en dubbelmördare, trots att tingsrätten säger att han har funnits skyldig.

Det visar sig att under den välvårdade pappans yta fanns en mörk person som drömde om att döda och skada människor. Det visar polisförhöret med honom och hans familj.

På sociala medier använder han hjärtemojis och delar bilder på sin familj med alla som vill ha dem. Tacka sin partner för att han finns där och han chattar med tjejkompisar. Vissa av bilderna är bättre än de som finns på de andra

Det ser ut som att han är på en fest med rutig skjorta i ett bostadsområde.

Det var inte vad Edvin Gyllensvaan, 24, tänkte på. Han var pappa till små barn, så han tänkte på våld och död.

Dubbellivet kom till sin spets när han dödade Tor och Ann-Christine i Mantorp, för att sedan gå till parken med sina barn några dagar senare för att leka med dem.

Så här fungerar det: Det skedde tre attacker mot skånska skolor inom loppet av sju månader. Attackerna utfördes av tre unga tonårspojkar som sades vara isolerade och ensamma på olika sätt.

Ensamhet är en dålig sak.

I början skulle Edvin Gyllensvaans familj besöka honom ensam, men detta beslut ändrades våren 2019, enligt Expressen.

Kriminalvården sa då att Gyllensvaan hade en psykisk, eller psykisk störning “dödlista över sin familj, och att han fortfarande har “”

våldsamma tankar och våldsamma drömmar”, som Expressen då pratade om.

De nya varningarna om Edvin Gyllensvaan gör att fler säkerhetsåtgärder vidtas vid besök. I november blir det fest.

Det beslutades att mördaren från Mullsjö skulle få åka till sin mamma, bror och pappa utan att bli övervakad.

Edvin Gyllensvaan Familj
Edvin Gyllensvaan Familj

Nu är allt klart. Edvin Gyllensvaan får bara besökas av personer som är “skyddade av en glasruta” för att det ska vara säkert.

Folk som bor nära Edvin Gyllensvaan bör kolla upp sina besök med en glasruta när de kommer för att träffa honom.

By Wishful