Per Naroskin Familj /\ Vill du veta mer om en svensk psykolog som föddes den 25 september 1959 kan du leta upp honom på Internet. Han är också författare, ståuppkomiker och talare.

Naroskin är medlem i en rad program i Sveriges Radio, bland annat Scouterna och radioprogrammet Sommar som han var programledare för 2006.

Per Naroskin Familj

Sensitive mode har gjorts av Per Naroskin under lång tid. Det står att han är krönikör för Modern Psychology och att han svarar på brevfrågor i tidningen M.

Strömstedt och Freud var en show han gjorde med Niklas 2012 och 2013. Han turnerade med honom 2012. 2014: Showen gick på SVT2. Per Naroskin bor ensam med Sissela Kyle.

En känd person i Sverige är skådespelaren och komikern Sissela Kyle, som är 63. Hon har varit skådespelare och komiker i många år.

Sedan 1980-talet har hon varit med i många tv- och radioprogram. De senaste månaderna har hon varit på turné med sin succéshow Etta.

När Sissela gick på TV4:s After Five-program pratade hon om programmet och berättade om det. Hon berättade att hennes idé var att publiken skulle kunna skratta och tänka under föreställningen.

Sissela Kyle har haft en mycket framgångsrik karriär, men hennes privatliv har inte varit föremål för mycket uppmärksamhet.

Sissela var gift med Mrten Eriksson från 1987 till 1998. De fick två barn tillsammans, Hjalmar Kyle och Martina Kyle.

Per Naroskin Familj

Sissela Kyle, som är 63, är nu ansvarig för den melankoliska komedin.”

“Tre lite äldre systrar” baserad på Tjechovs “Tre systrar”. ”I det här fallet skulle jag säga: Handlar mycket om att drömma om nuet och det förflutna, säger en känd skådespelare.

I fredags var hon med i TV4:s Nyhetsmorgon med Maria Kulle som jobbade med henne i “Fröken Frimans krig”. Kulle har en roll i den nya Sofia Fredén-skrivna pjäsen.

När Sissela berättade våningen i den nya pjäsen med sitt sinne för humor var studion full av glädje och glädje.

Sissela Kyle har på sig svarta skinnbyxor. Det här är en helt annan läkare än “Cecilia” i “Enkelstöten.”

De är klädda som en gammal man, med helskägg och en mustasch som kommer ut ur munnen på hatten.

– Det där skägget kliade väldigt mycket. Mössan fastnade i näsan för att jag är allergisk och näsan var öm när jag bar den. Inte alls! Jag var rädd.

För henne kändes det som när hon var barn och spelade ett spel som blev för dåligt att spela in scenen där hon och hennes sambo gömde sig bakom två soptunnor på stranden.

I våra kläder är vi rädda att någon ska titta in och säga: “Och vad gör du?” När vi träffas har vi så roligt att vi hjälper varandra.

Per Naroskin Familj
Per Naroskin Familj

Det är lätt att träffa oss om du vill eller behöver det. Det är bara fem minuter mellan oss.

Du kan också säga att du vill vara ifred en kväll. Det är också bra. Ingen vill förändra den andre eftersom vi träffades så sent i livet. Vi är som vi är, har hon sagt tidigare.

By Wishful