Jonna lundell ålder /\ Jonna Lundell och hennes man, Joakim Lundell, driver YouTube-kanalen “Jocke och Jonna” och tv-programmet “Familjen Lundell”.

De har båda vunnit priser för sitt arbete. Jonna är en av de viktigaste personerna i Sverige. Lunabelle är deras dotter. De bor utanför Norrköping med sin dotter.

Jonna lundell ålder
Jonna lundell ålder
Jonna lundell ålder
Jonna lundell ålder

Jonna lundell ålder

Jonna lundell ålder

En svensk kvinna vid namn Jonna Lundell föddes den 11 april 1992. Känd YouTuber: Jocke & Jonna har mer än 750 000 prenumeranter. Hon och hennes man Joakim Berg driver kanalen tillsammans.

Jonna Lundells graviditet är nästan lika viktig som kunglighetens. Åtminstone om du vill vara säker på att dina följare stannar hos dig. I den här videon berättar YouTube-stjärnan om Lunabelles födelse, hennes äktenskap med Jocke och varför hon vill hitta ett privat förlossningscenter innan hennes nästa barn föds.

Söndagen den 28 oktober var det Lunabelles första födelsedag. Den dagen blev Joakim och Jonna Lundell hennes föräldrar. Hon säger att Joakim kommer att bli som en pappa för Lottie nu, och det är så sött.

Paret kämpade länge mot infertilitet och Jonna träffade många olika läkare på grund av det. Äntligen hittade Jonna rätt medicin. Sedan gick det som en dans, som en fest. Strax efter blev Jonna gravid.

Jonna lundell ålder

Vi är ledsna att säga, men graviditeten gick inte bra. Dagarna innan Jonna födde hade hon en förlossningspsykos som var väldigt illa.

Hon hör och ser saker som inte finns, och hon kommer inte ihåg vad hon sa. Hon vet inte ens vad hon sa först. Hon har självmordstankar, och hon tror att hon inte älskar barnet, sa Joakim tillbaka när han pratade.

Trots att Jonna låg fyra dagar på sjukhuset på grund av sin psykos fick hon hjälp snabbt. Fyra dagar efter att hon lades in födde hon parets första dotter, Lunabelle.

När Lundell var ung bodde han i Mjölby. Senare flyttade han till Norrköping och bodde där länge. Efter gymnasiet hoppade hon av och gick på folkhögskola. Det var efter deras första möte som Joakim Lundell sa att de hade sex.

Hon berättade för polisen att han ljugit om henne. Allt eftersom blev de ett par och flyttade in i ett hus tillsammans 2013. Joakim Lundells kompis, Jonna Lundell, började spela spratt på hans kanal, men snart hängde hon med mer och mer.

Hon är gift med Joakim Lundell, som är hennes man, sedan 2016. De fick sin första dotter i oktober 2018. Deras andra barn, en son, föddes den 12 augusti 2020.

Jonna Lundell har precis varit på mvc där hon mätte magen och kollade järnnivån och snart är hon tillbaka. På grund av coronan fick hennes man Jocke Lundell inte följa med. Hon trodde att hon var i vecka 27, men “jag blandar ihop veckorna hela tiden.”

Han tycker att det är tråkigt att han inte kan följa med. För närvarande är detta hans enda chans att prata med honom. Han måste också göra sig redo. Hon känner honom, men han har bara en ultraljudsbild att titta på.

Hon har stjärntecknet Väduren. Enligt astrologer betyder närvaron av Väduren alltid att något nytt och spännande är på väg att börja. De letar alltid efter saker som är dynamiska, snabba och konkurrenskraftiga, och de vill alltid vara de första att göra allt, från arbete till sociala evenemang.

En anledning till att Väduren är ett av de mest aktiva stjärntecknen är för att den har Mars som sin härskande planet och för att det också är ett eldtecken som Lejonet och Skytten. Det ligger i deras natur att agera snabbt, ibland innan de har tänkt på det mycket väl.

Jocke hade en rörig barndom. Han placerades i många fosterhem och ungdomshem och ett tag bodde han på gatan.

Jockiboi heter personen som blev beroende av droger och kriminalitet efter att han dök upp i en skandalös dokusåpa när han var 25 år gammal.

Med sin nyvunna berömmelse började han sin karriär som influencer med en blogg. Det stod alltid klart för honom att drogmissbruk och annat han senare ångrade var saker han pratade fritt om.

Men när han träffade Jonna förändrades hans liv på ett stort sätt. De har nu en dotter, Lunabelle, och en son, Lionel. När Jocke och Jonna visar hur de renoverat sitt hus i sin egen föreställning som heter Lundellhuset, bor den lilla familjen i ett stort tjusigt hem.

Jonna lundell ålder
Jonna lundell ålder

for sale

Jonna lundell ålder
Jonna lundell ålder

Jonna lundell ålder

Jonna lundell ålder

En årsredovisning för 2019 är ett bra exempel på hur bra influencerparet har gjort det på jobbet, men det är inte den enda som visar hur bra de har gjort det. En hemsida som heter Breakit säger att företaget omsatte 11,5 miljoner kronor vid den tiden.

Det blev en ny årsredovisning och i den kunde bokslutet för helåret 2020 visa att de hade satt nytt intäktsrekord. Bolaget drog in 20,2 miljoner kronor, vilket var nära dubbelt så mycket som det tog ut året innan. Det beror på att även rörelsevinsten gick upp. Det var 3,6 miljoner kronor i det här fallet.

By Wishful