Marcus och martinus ålder /\ Marcus och Martinus Gunnarsen, som bor i Elverums kommun i Norge, är tvillingar som står väldigt nära. Med sin låt “Two drops won” vann de Melodi Grand Prix Junior 2012. De växte upp i Trofors i norra Norge, och de gjorde sitt namn när de vann 2012. Deras fans heter MMers.

Marcus och Martinus heter vi. Vi bor i Norge, har två systrar, en mamma och en pappa. Fjorton år gamla, vi går i nian. Efter skolan gillar vi att spela fotboll, lyssna på musik och umgås med våra vänner också. Det finns vissa dagar i veckan då vi måste gå och lägga oss vid tiotiden. Vi är bara två normala människor som råkar vara vänner.

Marcus och martinus ålder
Marcus och martinus ålder

Även om det inte är särskilt vanligt. Deras första kör var när de bara var fyra år gamla. Deras hitlåt “Electric” har sålt tre gånger platina

och setts mer än tio miljoner gånger på YouTube. De vann den norska versionen av Little Melody Festival 2012. De är Norges favorittonåringar. Äntligen är Sveriges med där också.

De tog över Sverige sommaren 2016. Deras konserter på Liseberg och Gröna Lund orsakade både kaos och publikrekord, och deras show på Allsng på Skansen blev också en stor hit. De går till Globen i februari och biljetterna sålde slut på 14 minuter.

Marcus och Martinus har haft stora framgångar och nu berättar de sin egen historia i en bok som är full av bilder från deras privata album, roliga fakta och berättelser och bilder från sina fans.

Marcus och martinus ålder

I det här fallet är Marcus och Martinus tvillingar. Båda är välkända sångare. De föddes i Trofors, Norge, den 21 februari 2002. Deras föräldrar heter Kjell-Erik Gunnarsen (pappa) respektive Gerd Anne Gunnarsen (mamma). Deras pappa är skollärare medan deras mamma är hemmafru.

De norska tvillingarna Marcus och Martinus Gunnarsen , 18, blev en populär duo i Sverige när de slog igenom med låten Elektrisk som kom 2015 och och låten Girls som de släppte året efter. Därefter var succén ett faktum och de turnerade runt i landet och uppträdde på Lotta på Liseberg och Allsång på Skansen.

Men de norska tvillingarnas musikaliska resa började tidigare än så. Redan 2012 vann de Melodi Grand Prix Junior, som är motsvarigheten till Eurovision song contest för barn, med låten Two drops won .

2015 släppte Marcus och Martinus sitt debutalbum Hei, som toppade VG-listan och låg kvar där i hela 126 veckor. Under samma år nominerades de även till Årets popgrupp, Årets låt för elektriska och Årets nykomling vid Spellemannprinsens pris. Nästa år släppte tvillingarna

sin första singel på engelska, Girls, med Madcon. De arbetade med Madcon på låten. Efter singeln släppte Marcus och Martinus sitt andra album Together: Albumet gick till toppen av listorna i Sverige, Norge, Finland och Danmark, samt i USA.

De har alltid hållit på med sång och dans. Deras första låt, “Drops Van”, skrevs när de var 9 år gamla. 2012 deltog de i Melodi Grand Prix Junior 2012, som de vann genom att sjunga “Drops Van”. Det gör det möjligt för de norska tvillingarna att bli kända.

De skrev på ett avtal med Sony Music 2015. Du kan ta reda på mer om dem här. Marcos och Martinus har släppt en andra till sina fans efter att den blev en stor hit. Hej mitt favoritfan. Jag har några nya låtar till dig. När Elektrisk blev Norges mest sedda låt på YouTube det året var det bra.

2016 släppte de ett album som helt var på engelska som heter “Together”. Det var med duon Madcon som deras första låt var på English Girls. Den gick till nummer 50 på de amerikanska listorna. 2017 nominerades de till Norges talesman vid Eurovision 2017 och valdes ut.

2018 kom deras album Moments. De gick på många stora evenemang, som Spelleman Awards. Det var 40-årsdagen för prinsessan Victoria av Sverige.

Marcus och martinus ålder
Marcus och martinus ålder

Marcus och Martinus har, även om de inte varit i underhållningsbranschen på ens ett decennium, tjänat mycket pengar. Marcus och Martinus tros ha ett nettovärde på 5 miljoner dollar, men den siffran kan ändras.

Om man tittar på deras Instagram så verkar de vara väldigt aktiva. Du kan se bilder på dem som vandrar i bergen, fiskar och simmar i sjöar. Förutom fotboll gillar de båda att spela. De spelar för laget Mosjen IL Football. Sedan, när de spelar spel och lägger upp dem på Instagram, dyker de upp där också

By Wishful