Alexander lydecker flickvän /\ Carolina Gynning Nilsson är en svensk glamourmodell, skådespelerska, författare, smyckesdesigner och TV-värd.

Hon började sin karriär som modell när hon var sexton år gammal. Hon var med i den svenska versionen av Big Brother 2004 och vann den säsongen.

Alexander lydecker flickvän
Alexander lydecker flickvän

Gynning har sedan dess blivit tv-värd i TV4 och Kanal5, samt artist och författare till många böcker.

Efter Big Brother har Gynning varit med i många tv-program, som “I huvudet p Gynning” (“Inside Gynnings huvud”) och “Let’s Dance”.

Carolina har berättat att de haft det svårt länge innan de skildes åt, men att tanken på att ha barnen på deltid gjorde det svårt att lämna.

Även om Carolina och Alexander har gått vidare idag kan hon fortfarande vara ledsen över att det inte blev som de hade hoppats. Några dagar innan äldsta dotterns första skoldag bröt hon ihop när hon insåg att hon och hennes familj inte längre var en kärnfamilj.

Jag är också glad över att ha en ny pojkvän. Men familjen är fortfarande splittrad, och nu är vi här. Du kan se en sorglig bild i den, sa Carolina i ett avsnitt av podden Gynning och Berg – hitta dig själv,

De var tillsammans i nästan 15 månader innan de slutade. Carolina Gynning är 40 och hennes ex Alexander Lydecker är 39. Alicia, 7, och Adele, 5, föddes även till paret när de var tillsammans.

Alexander lydecker flickvän

Efter att Carolina Gynning och Alexander Lydecker gjorde slut har hon pratat om hur separationen fick henne att känna. Som förälder var det svåraste att inte kunna vara med sina barn.

“Låt oss gå och ha kul.” Carolina… fortsätt… förlåt, men jag kan inte. Det är så ledsamt. Jag vill inte leva så här i min värsta dröm. Jag vill inte vänja mig vid att vara utan dig. Carolina Gynning skrev på Instagram i våras när hennes barn skulle hälsa på sin pappa. “Mina barn är min värld”, sa hon.

Men efter detta hittade Carolina kärleken igen, denna gång med Viktor Philipson, som då var 33 år.

Men nu säger Carolina att hon är ledsen över att det tidigare förhållandet inte fungerade för henne.

Hon mår dåligt inuti och plågas av ångest, men det är inget fel på utsidan. Carolina Gynning visar nu upp sin nya superkropp som hon har jobbat hårt för att skaffa. 40-årig tvåbarnsmamma är i form.

Han bröt upp med henne efter åtta års samvaro. Par: Paret har två döttrar som de båda tar hand om.

TV-bilderna i Madeleines ansikte gör oss nervösa.

Sedan hon och Mathias Bergh, 32, gjorde slut har Carolina Gynning mått väldigt dåligt och haft mycket ångest. När hon i höstas försökte inleda ett förhållande med Bergh insåg hon snabbt att tiden inte var rätt. Hon gillade inte hur hon mådde.

Om du är en artist som gör det bra, är inte allt i ditt liv svart hela tiden. Hon är i fin form och lägger upp bilder på sin kropp på Instagram.
– De senaste två veckorna har jag inte haft socker i maten. Jag känner mig piggare och starkare än jag någonsin känt förut! Försöker komma på varför jag inte gjorde det här för 40 år sedan. Det är inte alltid lätt att vara redo. Carolina Gynning: Jag har alltid tränat, men just nu har jag sprungit mycket mer. Expressen säger att hon säger så här.

Hon är född i Helsingborg, Sverige. Hon bodde en kort tid i Höganäs, men större delen av barndomen tillbringade hon i Falsterbo.

Det avslöjades för henne att hon var väldigt blyg när hon var yngre. Men när hon nådde tonåren blev hon mer självsäker. Hon gick gymnasiet i Lund.

När hon var 16 år såg en modefotograf henne vid en busshållplats i Falsterbo. Under gymnasietiden gjorde hon några modelljobb vid sidan av. Sedan, efter ett tag,

fick hon jobb på internationella utställningar i Aten, Milano, Paris och Milano. Hennes jobb som glamourmodell tog henne över hela världen i 10 år, men hon arbetade mest där. Under denna tid opererade hon också bröstimplantat för att göra sina bröst större.

Carolina Gynning har blivit dumpad igen, och nu är hon en trasig person på grund av det. Men samtidigt är hon arg och elak. Stopp Pressen kan säga att hon redan har börjat komma tillbaka på “Hippie-Viktor”.

Alexander lydecker flickvän
Alexander lydecker flickvän

En titt på artistens sociala medier gör det klart att “Hippie-Viktor” har tagits ner. Alla Carolina Gynnings Instagram-bilder på hennes ex-pojkvän har tagits ner.

Hon behöll tre bilder på Viktor Philipson efter att de gjort slut i mer än ett år. Bilderna får det att se ut som att hon glömt att radera dem eftersom de är utspridda överallt.

By Wishful