Paolo roberto flickvän /\ Paolo Roberto är en före detta boxare, skådespelare och före detta TV-värd från Sverige. Han har en del italienska anor, men inte alla.

Hans flickvän, Elin Härkönen, har bestämt sig för att göra slut med honom efter att Paolo Roberto, som dömdes för sexköp 2020, kom med mycket kontroversiella idéer om prostitution. “Jag vill inte vara vän med människor som har dåliga idéer om kvinnor”, säger hon.

Paolo roberto flickvän
Paolo roberto flickvän

Tiden verkar dock ha läkt en hel del sår i fallet Elin och Paolo. De senaste månaderna har de börjat dyka upp på varandras konton i sociala medier igen och deras träningsprofil har sagt att de är vänner idag.

Eftersom vi är vänner vill jag fortfarande vara vän med dig. Hon sa i en intervju med Aftonbladet att hon tycker att det är bättre att vara arg och hata någon än att gå runt och inte vara glad.

Folk som följer Elin har ställt många frågor om varför hon behåller Paolo i sitt liv.

Sedan dess har ett helt land intresserat sig för Elins öde. Den 25 september fick vi ett mystiskt meddelande från henne direkt på hennes blogg. Elin ska bort ett tag.

Hej alla som tittar in här. Innan jag åker på en spännande resa vill jag skicka lite kärlek till dig. Min mentala och fysiska styrka kommer att sättas på prov i ett nytt spännande äventyr” skrev Elin:

I podcasterna “Nattvarden” och “Hur kan vi?” Paolo Roberto pratade om hur han köpte sex. Hans ex-flickvän, Elin Härkönen, sa i poddarna att hon gör slut med honom.

Paolo roberto flickvän

“Jag har velat skriva något så länge. Jag ska äntligen göra det.” Eller så kan du skrika på någon. Jag har länge velat göra min röst hörd, men jag visste inte hur “Hon skriver på Instagram och säger:

Förblindad av kärlek har det tagit mig lång tid att fatta vad som pågick. Allt har kommit ikapp mig ett år senare, och han gör det väldigt enkelt för mig att förstå.

Jag kan nu se vad han står för, vad han tycker och vilka värderingar han har. När du gör kommer jag att göra min röst hörd.

För Elin Härkönen var människors medkänsla och medmänsklighet både på gott och ont. Samtidigt blev hon rörd av stödet, men det var svårt att samtidigt spela rollen som offer.

Elin är en stark och tuff tjej som bröt nacken när hon föll från hästryggen. Istället kom hon tillbaka starkare än någonsin.

En gymnast skulle vara stolt över henne eftersom hon har styrkan, balansen och uthålligheten för att vara en elitgymnast. Hon är en tuff tjej som kan ta hand om sig själv.

Elin Härkönen, som står henne nära, fick mycket stöd av människor som bryr sig om henne. Även personer som tidigare var gifta med Paolo Robertos exfru, Lena Arrelöv, 47, finns med på listan.

Hon blev kär i Elin, som var viljestark och tuff, när hon träffade henne.

Han vann sina första fyra matcher i rad innan han hamnade i problem. Efter en dragning i sex rundor med Roy Dehara kom han tillbaka till ringen och stoppades i den andra omgången av John Duckworth. Hans tränare sa efter kampen att Paolo inte ville ge upp, varför domaren stoppade kampen.

Han sa att om han inte slog tillbaka i gatustriden skulle han dö. Första gången han förlorade vann han femton raka matcher.

Sedan tog han sig an WBC-mästaren i lätt mellanvikt, Javier Castillejo, och förlorade i den femte omgången mot honom. I alla poängkorten låg Roberto bakom. Kampen avbröts när Roberto låg bakom.

Personer som var tillsammans länge var Paolo Roberto och Elin Härkönen. De bröt upp 2020. Nu har Elin gjort slut med sin ex-pojkvän och istället hittat kärleken med sin nya pojkvän, Anthony Yigit, som också är hennes nya pojkvän.

“Vuxenprat med Smail” är en podcast där Smail berättar om hur det är att vara i ett förhållande som vuxen. Hon säger att hon för första gången känner sig kär.

Paolo roberto flickvän
Paolo roberto flickvän

Trots att de fortfarande kommunicerar har Elin Härkönen gått vidare på många andra sätt i sitt liv. I en intervju med Hänt ger hon ett vagt svar på frågan om hon dejtar någon just nu.

På jobbfronten finns det inget behov av Elin eftersom hon är en av deltagarna i TV4:s nya program Elitstyrkans hemligheter Sverige.

By Wishful