Cecilia Ehrling Sjuk 2020
Cecilia Ehrling Sjuk 2020

Cecilia Ehrling Sjuk 2020 /\ Låt oss göra en profildans tillsammans. Cecilia Ehrling Danermark är en av de populära dansarna som.

Hon har

lärt kända personer att dansa i TV4:s populära Let’s dance show varje år. Hon har vunnit förstaplatsen i programmet fyra gånger.

Hugo

Cecilia har flera gånger i samband med sitt tv-jobb också berättat öppet om sin kärlek till sin make Fredrik Danermark, som hon har sonen Hugo, 2 med. Och nu har paret blivit föräldrar igen, och Hugo har äntligen fått ett litet syskon!

Cecilia och Fredrik fick sitt andra barn förra veckan och det var en ung pojke som fick namnet Theo. Förlossningen blev dock inte alls som Cecilia hade förväntat sig, eftersom den blev högdramatisk och slutade med ett akut kejsarsnitt.

Till den första bilden på Theo på Instagram berättade Cecilia kort om vad som hände. Sedan dess har följare kunnat läsa olika inlägg angående sonen.

“Förlåt för alla babyfotografier men jag är så kär att jag inte kan låta bli. Kanske dags för en liten presentation… Det här är Theo! Ungefär 1,5 dagar gammal”, sa Cecilia på Instagram igår.

Hon var den anständiga tjejen som alltid vill uppträda. Till slut blev kraven för höga.

I “Alla kändis-Sverige bakar” berättar “Let’s dance”-dansaren Cecilia Ehrling om ätstörningen hon drabbades av som 14-åring.

Cecilia Ehrling Sjuk 2020

Jag dansade och tränade mycket. Det är en väldigt utseendefixerad sport och jag ville prestera hela tiden. Och först i den åldern händer det mycket med kroppen. Det var flera omständigheter som spelade in, säger hon till Nöjesbladet.

Cecilia började kontrollera vad hon åt.Jag blev extremt, väldigt smal. Jag kräktes aldrig, även om jag pussade med måltiden och tränade mycket. Jag minns att jag levde på äpplen.

Mycket hemskt. Jag vägde 40 kg och var som ett vandrande skelett. Och mycket annat påverkades, som samhället till exempel. Jag drog ner ganska mycket på dansen under det ögonblicket och var väldigt hemma.

Till sist satte Cecilia Ehrlings mamma ner foten.Hon hävdade att detta inte längre är genomförbart. Hela familjen påverkas av det. Jag fick mycket stöd från familjen, säger hon.

Med hjälp av specialister och samtalsterapi blev Cecilia bättre. Efter drygt ett år var kroppen friskare men de sjuka tankarna höll fortfarande i sig.

I ett år var jag kraftigt utsvulten och underviktig, sedan efter ytterligare ett år var jag normalviktig igen. Men den där nervositeten när man äter specifika saker höll i sig i många år, nästan under hela min gymnasietid. Det är verkligen mentalt man måste jobba med

Cecilia Ehrling Sjuk 2020
Cecilia Ehrling Sjuk 2020

By Wishful