Petra Mede Gravid Hur
Petra Mede Gravid Hur

Petra Mede Gravid Hur /\ Petra Mede, 52, meddelade sina glada nyheter i Nyhetsmorgon förra veckan:Hennes andra barn är på väg!

Petra tänker

Efter bombdådet började den nya säsongen av Let’s Dance och Petra tänker ändra fokus. Hon pratar nu om vad som komma skall.

Nyhetsmorgon

När Petra Mede är gravid ändrar hon Let’s Dance for Pregnant Petra.Petra är gravid i sjätte månaden och “gör det här på egen hand”, hävdade hon i en intervju med Nyhetsmorgon.

Let’s Dance slutar i maj, och läroplanen tar hänsyn till att hon kommer att vara höggravid vid den tiden.

Petra har uttryckt det till Svensk Damtidning på detta sätt:För i år ger jag David större spelrum vad gäller danssekvenser och liknande.

Det är inte för att jag gick mycket förra året, utan för att David måste gå mycket mer i år, och det är underbart.

https://www.youtube.com/watch?v=lzeWdRayp3o
Petra Mede Gravid Hur

Petra tar på sig fler och fler uppgifter när hon blir äldre.Aftonbladet citerar henne som sagt: “Istället för att slappna av så gasade jag bara.”

Det är perfekt för henne att balansera föräldraskap med en fartfylld karriär:Att jobba och att vara mamma är de två saker jag värdesätter högst i livet, och det går hand i hand för mig. Och hittills har jag haft möjlighet att göra båda dessa saker.

För att få hela historien om Petra Medes relation med ex-pojkvännen, klicka här:

Adeline, Petras tioåriga dotter från ett tidigare förhållande, bor nu hos sin mamma. Hon började misströsta över att hon någonsin skulle kunna få fler barn.

– Att skaffa barn tar mycket längre tid nu än det gjorde när jag växte upp. Hon hävdade i podcasten Nemo möter att hon fyllt 43 två månader efter sin dotters födelse och upptäckte att hon lika gärna inte kunde ha fått barn.

Som ett resultat av detta är jag i ett tillstånd av eufori som jag aldrig känt förut. Man lever helt enkelt dag för dag. När du är gravid behöver du inte leta efter det. Petra Mede säger i programmet, “Jag längtar efter att vi ska vara i mål.

Jenny Strömstedt, programledaren, frågar sig om förekomsten av en fadersfigur.Svaret är nej. Petra Mede insisterar på att hon gör det här på egen hand.Hon säger också att hon är gravid i sjätte månaden.

Petra Mede Gravid Hur
Petra Mede Gravid Hur

By Wishful