Cecilia gralde längd
Cecilia gralde längd

Cecilia gralde längd /\ Han är skarpsinnig, klok och väl bevandrad. Celia sa till Svensk Damtidning att han är en “superbra” pappa för hennes barn i en intervju om honom.

Cecilia

Magnus och Cecilia träffades första gången när de båda jobbade som journalister vid 21 års ålder. De har två söner.

Jag tror

Vi har varit tillsammans i 27 år, så han har alltid varit med oss. Jag tror inte han kommer gå in så mycket på det, men han kan ändå säga att något gick bra eller skicka ett förvirrat sms.

Cecilia berättade för Aftonbladet att han skickade ett meddelande till henne efter att hon hade en intervju med kocken Krister Petersson, som han tyckte var intressant.

Cecilia gralde längd

– Han är en väldigt anmärkningsvärd individ. Klok är en smart kille, och han behöver mig för att slå honom. Men det är klart att människor kan vara lydiga på olika sätt.

Vi är bra på att prata med varandra, och det är det som håller oss vakna på nätterna. Vi kommer att prata om något den andra personen gjorde om vi har en sammanfattning av det.

Om vi ​​inte kommer på en lösning och fortsätter att ställa frågor, kommer de att fortsätta växa och bli argare och argare.Cecilia Gralde berättar om sin långa historia.

Det ligger mer bakom Cecilias rykte än att bara vara känd som leverantör av de senaste nya produkterna. Många har också reagerat på hennes längd. Jag är väldigt lång, har Cecilia erkänt för Svensk Dam.

Cecilia gralde längd
Cecilia gralde längd

By Wishful