Nicklas bäckström flickvän
Nicklas bäckström flickvän

Nicklas bäckström flickvän /\ Nicklas Bäckström är exalterad inför den kommande säsongen 2020-21 eftersom Washington Capitals har lagt till ytterligare en svensk legend till sin lista.

Washington

Henrik Lundqvist, 38, har anlänt till Washington, D.C., efter en 15-årig karriär i New York Rangers.Enligt Bäckströms uppfattning är det det perfekta svaret för alla inblandade.

karaktär

Henkes rutin och personlighet kommer att betyda mycket för oss. Jag är bekant med hans karaktär eftersom vi båda var med i Tre Kronor tillsammans.

Personlig preferens skulle få honom att undvika att ta så mycket ansvar, som han var tvungen att göra i New York så länge. Om mina intryck av honom är korrekta, kommer han att passa utmärkt för vår grupp.

Nicklas bäckström flickvän

Sedan Capitals slogs ut av New York Islanders i åttondelsfinalen i Stanley Cup-slutspelet i Toronto i augusti tog han ett snabbt flyg tillbaka till Sverige.

Washington hade precis vunnit Metropolitan Division och såg fram emot ett långt slutspel och en chans att återta Stanley Cup från St. Louis, som precis hade förlorat mot Penguins.

Efter att ha besegrat Vegas Golden Knights i Stanley Cup-finalen korades “Bäckis” och besättningen till mästare 2018.

Det tidiga slutspelet i somras har gett honom gott om tid att reflektera efter bara några dagar hemma i Gävle.

Som lag var vi ganska besvikna över resultatet av matchen, och vi vill inte gå igenom det igen. Som lag hade vi inte så stor chans att vinna när vi kom tillbaka från vårt vinteruppehåll. Vi fick en trög start på matchen.

Bäckströms första möte med Islands lagkapten Anders Lee i åttondelsfinalen visade sig vara särskilt smärtsamt för den svenske forwarden.

När han träffades i huvudet av en boll missade han de tre kommande matcherna.

Även om det var tråkigt, är det att förvänta sig i en sport av denna karaktär. När slutspelet börjar är det absolut nödvändigt att du är försiktig när du lägger dina insatser.

Det har gjort att Nicklas Bäckström har valt att inte stämpla Anders Lee som en “tjuv”.Istället föredrar han att blicka framåt.

– Jag har mycket gas i tanken och hoppas kunna fortsätta spela ett bra tag till. Nykomlingarna Justin Schultz och Trevor van Riemsdyk, särskilt på baksidan,

kommer snabbt att bli värdefulla medlemmar i laget, både på och utanför isen. Under årens lopp har jag kommit att inse hur viktigt det är för nya tillskott i familjen att smälta in.

Offensivt leds Capitals av Alexander Ovetchkin, lagets kapten och ledande målskytt genom tiderna.Jevgeni Kutznetov, T.J. Oshie, Jakub Vrana och Tom Wilson är bland de andra framstående forwards.

Nicklas bäckström flickvän
Nicklas bäckström flickvän

By Wishful