David Hellenius Mamma
David Hellenius Mamma

David Hellenius Mamma /\ Man pratar om hur svårt det är att vara tonåring, och det är det – men frågan är om inte den perioden kommer att börja konkurrera med tiden mellan 30 och 40 år nu.

För att uppnå detta måste du vara attraktiv, mitt i jobbet, resa, äta gott och njuta av ditt hemliv till fullo. Det är svårt för mig att avgöra nuförtiden vilken åldersgrupp som är svårast.

Finaste famiiljen

David Hellenius skrattar vemodigt när han undersöker landskapet. “Finaste famiiljen” skådespelare och besättning finns runt omkring oss när vi samlas vid Karlaplan i Stockholm.

Det finns

Det är nästan smärtsamt hur trendig Restaurang Broms är. Det finns en butik på plats där du kan få allt du behöver, och allt är ekologiskt och lokalt.

En halvtimme in i programmet är du säker på att du är statist i en tv-komedi. På grund av detta spelar platsen en viktig roll i “The Finest Family”.

“Jag har velat utveckla en serie som speglar vår period”, säger David till mig när han öser upp yoghurt och färsk frukt i små glas. Baserat på vår fascination för fasader kunde denna serie inte ha gjorts för några år sedan.

Vi har aldrig varit så medvetna om vikten av hur vi ses som vi är nu. Att se vacker ut och visa det för världen är målet.

David Hellenius Mamma

I Davids fall är det ofta lite självmedvetet och beklagligt. Osäkerhet och ett behov av att avslöja vem han är syns i hans uppträdande. Jag vet inte om det beror på att han inte har en aning om vad han.

vill säga eller bara vill vara säker på att allt går enligt planerna när han börjar om på en mening eller släpper en annan.Det är ingen slump att serien utspelar sig i stermalm.

Vårt mål är att markera att individer alltid tror att lycka finns någon annanstans. Det är där jag ser mig själv också, för det är en egenskap jag ärvt från mina föräldrar.

Familjen gjorde jämförelser med sina grannar och folk i grannskapet. Någon form av initiativ, även om ingen verkar veta vad syftet är.

Ändå är han säker på att invånarna i Bromma, Skövde och Spnga skulle känna igen sina egna ansikten.

Det är en fasad, men det är ingen lögn. Alla på denna plats borde vara felfria. Min hemstad Jakobsberg, där jag växte upp, var väldigt annorlunda.

Du ville bli omtyckt och trevlig, men du var inte villig att ge upp så mycket. När jag växte upp i medelklassen handlade det mer om att göra det bästa av det man hade.

Det var inte så mycket en projektion av framtiden. Trots detta tror jag att det fanns ett underliggande mål – ett jag identifierar i mig själv.

Som det svarta fåret i en förmögen och välklädd familj är Magnus, 40, en personlig kristränare i linne och Adidas.

Istället för att skaffa en ny flickvän på sin 40-årsdag får han en ryggtatuering för att distrahera sig från sin oro. Hans låga självkänsla gör också att han försvinner ofta.

Allt Magnus behöver för att lyckas är sitt eget jag och inte oroa sig för vad andra tycker om honom på grund av hans familj och samhällets förväntningar på honom.

Men till skillnad från Magnus 40-årskris var Davids fråga mer en medellivskris. Allt började när David och Renée Nybergs spädbarn Leo gick bort i magen.

Första gången jag kom överens med det faktum att jag faktiskt var dödlig, var i det ögonblicket. Som ett resultat uppstod en blandning av liv och hälsa. Vem ska ta hand om barnen?

Andra kallar det hypokondri, men David föredrar att kalla det hälsooro. Resultatet blev behandling och livscoaching i alla scenarier.

Två år av hälsokontroller, 25-30 EKG om året och en röntgen var alla en del av hans självdiagnosprocess, vilket fick honom att tro att han hade blod i avföringen och skulle dö i cancer.

Hans stora leende säger till publiken, “Men nu har jag ordning på det.” Det har snarare gått för långt åt andra hållet för att jag ska bry mig längre. Jag brukade ha ett urklipp på Sophiahemmet, men jag har ingen aning om var det är nu när jag inte hade det längre.

David Hellenius Mamma
David Hellenius Mamma

By Wishful