Världens Yngsta Pappa
Världens Yngsta Pappa

Världens Yngsta Pappa /\ Det är tråkigt att inse, men det finns barn i världen som inte var menade att leka med tillräckligt.

Många leksaker, de förlorade sin barndom för tidigt. Och allt för att de själva blev föräldrar.

kvinna föds

Biologi- och morallagen säger att en liten flicka leker dockor, en ung kvinna föds och uppfostrar barn, och mormor är glad över att ha barn med sina barnbarn.

Men det händer inte alltid. En ung flicka blir fortfarande mamma, och lekar med dockor följs av barnets omsorg. Om det är rätt eller fel är det inte upp till oss att bedöma.

Vi har bara samlat några berättelser om de yngsta mammorna, och även fäder och deras oroliga öden.

Yngsta

Den tidigaste graviditeten och de tidigaste förlossningarna registrerades av läkare 1939. Yngsta mamman var den 5-åriga peruanska flickan.

Lina Medina, som föddes i september 1933. Lyckligtvis är hennes “rekord” fortfarande inte brutet.

Linas föräldrar gav flickan en undersökning till läkaren, oroliga för ökningen av flickans mage, som misstänker det värsta.

Världens Yngsta Pappa

Vid undersökning fann läkarna att flickan är gravid i sjunde månaden. Linas mamma bekräftade att hennes första mens började vid tre års ålder. Den 14 maj 1939 födde Lina Medina en pojke genom kejsarsnitt, vilket var nödvändigt.

I dag är Alfie Patten 23 år, arbetslös, alkoholist och bor hemma med sin mamma. Han har också gjort en del olagliga saker och har riskerat fängelse ett par gånger.

På onsdagen befann han sig i Lewes Crown Court i Storbritannien på grund av skadegörelse. Alfie sågs av vittnen sparka en skåpbil, krossa en annan bil och riva ett staket.

Åklagaren Hannah Hurley sa under rättegången att Patten var berusad när han förstörde bilarna.

– Han var berusad, svor och var allmänt aggressiv. Han sprang upp och ner på gatan och sågs skrika mot flera bilar, säger hon till Mirror.

23-åringen har problem med alkohol, men hans försvarare hävdar att han vill ändra sitt beteende.

– Han vill förbättra sig för att bli normal och söka fred snarare än att fortsätta det destruktiva, kaotiska beteendet som är djupt farligt för hans hälsa, säger försvararen Ms Fatania.

Alfie har redan ett 24-månaders fängelsestraff som han inte har avtjänat och domaren krävde att Alfie skulle få tid för sitt brott. Läkarna trodde dock att fängelset inte var rätt plats för honom att vara, rapporterar Mirror.

Världens Yngsta Pappa
Världens Yngsta Pappa

By Wishful