Josie capllonch ålder
Josie capllonch ålder

Josie capllonch ålder /\ Josie Capllonch, en 33-årig bombplan, gick in i striden på förra årets Paradise Hotel. Och hon gjorde det inte i skuggan.

Hennes

Josie skrev historia i tv-världen, minst sagt, och hennes namn dök upp i otaliga rubriker. Hennes framträdande på Love Island gjorde henne omedelbart igenkänd för publiken.

Australien

Som modell, träningsinstruktör och topless servitör arbetade hon tidigare i Australien. Hon är dock i Mexiko när detta skrivs.

Josie, som är missbrukare av plastikkirurgi, avslöjade i sin första introduktion till Personal History att hon har genomgått två bröstförstoringar och en brasiliansk rumplyftning förutom fyllmedel i hennes läppar, käklinjen och kindbenen.

Hon har lagt en rejäl summa pengar på verksamheten. Daily Mail, bland andra publikationer utomlands, har rapporterat om detta.

Bill Skarsgrd kommer att återuppta sin roll som den mördade rocksångaren Eric Draven i 1994 års fantasythriller “The Crow”. “Paradise hotel” samlar en grupp veteraner och nykomlingar inför sin kommande höstsäsong.

TV3 och Nent hade tidigare kommit överens om att åtta återkommande “PH-drottningar” ska liva upp höstsäsongen och det blev på onsdagen uppenbart att Arvid Stenbäcken och Fredrik “Fimpen” Olsson gör comeback i dokusåpan.

Som ett resultat har TV3 tvingats öppna sin plånbok för att locka tillbaka spelarna till det kontroversiella realityprogrammet

Den 31-åriga bombplanen Josefin “Josie” Capllonch tog sig in på hotellet i det senaste avsnittet av Paradise Hotel.

Josie capllonch ålder

Det kommer att ägnas mycket uppmärksamhet åt Josefin från Göteborg i programmet, och hon delade med sig av lite fakta om nästa avsnitt på Power Hit Radio. Ryktet säger att denna donna kommer att gå till hotellhistorien som en av de mest legendariska.

2012 debuterade Josefin i en dokusåpa. Hon var en deltagare i den australiska tv-serien Please Marry My Boy vid den tiden. Vi såg henne första gången på den svenska versionen av Love Island, och vi har inte sett henne sedan dess.

Dessutom, i Australien, har hon haft så olika jobb som glamourmodell, fitnesslärare och topless servitör.

I sitt PH-intro avslöjade Josefin att hon har problem med plastikkirurgi.

En brasiliansk rumplyft och fillers i hennes läppar, käke och kindben är bland de ingrepp hon har genomgått. Många tidningar över hela världen har skrivit om hennes förändring, och Daily Mail är en av dem.

Josie capllonch ålder
Josie capllonch ålder

By Wishful