Malin Watson Gravid 2020
Malin Watson Gravid 2020

Malin Watson Gravid 2020 /\ Let’s dance, som har varit en stor hit, har äntligen gått live! Malin Watson, 48, har varit professionell dansare i flera år och i år ska hon lära 68-åriga journalisten Janne Josefsson, expert på poledance, hur man gör.

David Watson

Malin är gift med den 52-årige professionella dansaren David Watson, som hon har dansat med under stora delar av sitt liv. De delar ett hem och en arbetsplats, vilket Malin verkade älska.

Malin Watson hyllar sin bortgångne make David i denna innerliga uppsats.

Malin

Åtminstone på Instagram håller Malin sig inte tillbaka när det kommer till att uttrycka sin kärlek till sin man, David Watson. Hennes man är hennes livs kärlek och hon hyllar honom ofta.

Malin skrev följande som en hyllning till sin make på alla hjärtans dag förra året:

Min älskade, ha en underbar Alla hjärtans dag. Varje dag är en bra dag att fira dig, så ta det inte för givet. Sten, hjälte, allt”.

Relationen mellan Karl Fredrik Gustafsson och makarna Mandelmann kan läsas i sin helhet här.David Watson och Malin Watson har två barn tillsammans.

Malin och David har två söner, en pojke och en flicka, från sitt äktenskap. Som den äldste av babyboomarna 2008 går Alexander, tolv år, under namnet Alex. Det var 2010 när den yngste James föddes, och han är nu 10.

Täby är en förort till Stockholm, även om hela familjen bor där. I familjen är måltiden en tid för att hinna med dagens händelser.

Malin Watson Gravid 2020

När det är möjligt försöker jag och min familj att äta middag tillsammans och diskutera dagens värsta och bästa händelser. Tidigare har Malin berättat för Expressen om barnen, så det är okej att säga obehagliga saker.

Årets Let’s Dance på TV4 markerade ett avsteg från tidigare säsonger.

Detta program fick ställas in efter det första avsnittet på grund av coronaepidemin. Under några veckor ställdes tävlingarna in, och istället sändes specialavsnitt i deras ställe.

När föreställningen kom tillbaka en dryg månad senare hade ett av danslagen bytts ut. I sanning hade Mikael Sandström och hans danspartner Malin Watson dragit sig ur Let’s Dance 2020, den populära tv-läkaren och hans partner.

På frågan om sitt val sa Dr. Mikael att han gjorde det för att sjukvården var under mer press än någonsin tidigare, och han ville fokusera på sitt arbete som läkare.

Dr Mikael deklarerade då i TV4: “Jag har valt sjukvård och som ett resultat kommer jag inte att vara med längre.”

Malin Watson Gravid 2020
Malin Watson Gravid 2020

By Wishful