Tareq taylors nya flickvän
Tareq taylors nya flickvän

Tareq taylors nya flickvän /\ Tareq Taylor har haft ett minst sagt tufft år i kärlek, år 2021. Han och hans fru Kristina ansökte om skilsmässa i september och bad att deras separation skulle slutföras omedelbart och utan mer diskussion.

Aftonbladet

Tareq skrev på en ny adress i augusti, enligt Aftonbladet, vilket tyder på att splittringen blev klar i somras.

Svts julvärld

det festliga underlandet som är Svts julvärld Tareq Taylors kärleksliv har varit en berg-och-dalbana i år, som börjar med en skilsmässa och slutar med en ny romans med Sofia Sthl, en professionell träningsprofil.

Tareq Taylor har haft ett minst sagt tufft år i kärlek, år 2021. Han och hans fru Kristina ansökte om skilsmässa i september och bad att deras separation skulle slutföras omedelbart och utan mer diskussion.

Aftonbladet rapporterar att Tareq registrerade sig för en ny adress i augusti, vilket tyder på att uppdelningen var klar redan i slutet av föregående sommar.

https://www.youtube.com/watch?v=0VsnnKAKiXA
Tareq taylors nya flickvän

Ett 26-årigt äktenskap mellan Tareq och Kristina resulterade i att en dotter föddes. När Tareq och hans fru träffades första gången dejtade hon någon annan och Tareq jobbade extrapass på restaurangen där de träffades.

Flera år senare fick han beskedet att hon hade separerat från sin man. Efter det råkade de stöta på varandra av en slump och började dejta:

“Det var en riktig blixtkärlek för mig och för Stina, tror jag.” Sedan, efter ett år av att titta på varandra, ställde jag frågan. 27 år har gått sedan dess.”

Nu, enligt flera rapporter, har Tareq återupplivat sin romans med Sofia Sthl, 33, även känd som “PT-Fia”, en personlig tränare.

Som programledare, författare, personlig tränare, bloggare och influencer har Sofia många ackord till sin lyra.

SVT:s “Lyckomaten” medverkade 2019 Tareq och Sofia.För närvarande är 52-åriga Tareq Taylor vid utmärkt hälsa.

Att laga mat till kändisar som Carola, David Lagercrantz, Grynet Molvig och Per Andersson i SVT:s “Stjärnorna på slottet” är vad han håller på med just nu.

Ännu mer har han nyligen haft framgångar där den snälle skåningen bland annat berättade om hur hans mamma var tvungen att stjäla julgranar för att hennes söner ska få en trevlig semester trots sin fattiga uppväxt.

Tareq taylors nya flickvän
Tareq taylors nya flickvän

By Wishful