Phil collins sjuk /\ De sa 2020 att de äntligen skulle återförenas och åka på turné igen 2021, efter 14 år. Phil Collins är 70 år gammal. Men turnén fick ställas in på grund av coronapandemin. De sa att de skulle gå ut så fort de kunde, men de var tvungna att vänta.

Men nu är det problem med den kommande turnén igen. På 2000-talet fick Phil Collins ont i ryggraden. 2009 fick han sluta spela trummor.

Phil collins sjuk

Jag spelar trummor på ett sätt som har brutit ryggraden. Det kommer från mycket träning och mycket spel. När jag håller ordentligt i trumstickorna gör det ont.

“Till och med tejpade pinnar på mina händer hjälpte”, sa han i Daily Mail. På grund av hur jag spelar trummor har min ryggrad skurits ner på ryggmärgen. Det har gått flera år sedan detta hände senast det hände på det här sättet.

Håll koll på tiden om jag inte gör någonting På Daily Mail sa han att tidigare var tejpstickar hans bästa vän.

Det var länge sedan Phil Collins spelade, men han kommer tillbaka i juni.

Phil collins sjuk

Det var barnen som övertygade honom att ta tyglarna, inte minst sonen Nicholas, som följer med på resan.

Phil Collins har varit föremål för mycket prat de senaste åren.

om hans hälsa. Hans självbiografiska bok “Inte död ännu” och en turné kallad “Inte död ännu” bevisade att han fortfarande levde.

Som en del av sin turné åker han till Stockholm i juni och till Friends arena. Det har gått mer än 14 år sedan den brittiske rocksångaren senast spelade i Sverige.

– Jag har tillbringat mycket tid i Sverige med Frida. Vi var där i ungefär tre eller fyra månader, och vi gjorde hennes album medan vi var där. Han säger att han har vänner här.

I det här fallet är Frida Anni-Frid Lyngstad, som är med i bandet Abba. Albumet är “Something’s going on”, som släpptes 1982, och Phil Collins var med och gjorde det.

Under loppet av sin karriär har Phil Collins sålt mer än 100 miljoner skivor. Han har även arbetat som soloartist och med sitt band Genesis. Till den här resan tar han med sig rocksångerskan Sheryl Crow. Tour: Turnéns namn är

Det, och dess föregångare, “Phil Collins: Not Dead Yet”, som ägde rum 2018. Genesis-sångarens försvagande fysiska problem gjordes åtlöje i båda.

Under större delen av tiden uppträdde Collins från en stol och gick med hjälp av en käpp. En ryggradsskada hade lämnat honom med mycket liten rörlighet.

När turnén kom till Madison Square Garden i oktober 2019, höll Collins fortfarande på med klassiker som “Another Day in Paradise”.

i kväll. Collins 20-årige son, Nic, spelade trummor på den sista låten, liksom alla skinn på hela showen.

Walt Disney Company anlitade honom för att skriva musik till animerade filmen Tarzan 1999, och han har gjort sig ett namn.

I filmen vann låten “You’ll Be in My Heart” en Oscar för bästa låt. Filmen Bear Brothers gjordes av Disney, och Collins blev återigen ombedd att göra filmens musik.

Till slut kom låtar som “On My Way” och “Look Through My Eyes”. Han har också medverkat i egna filmer och tv-program, som Buster (1988) och Miami Vice.

Förutom trummor, sång, gitarr och piano kan Phil Collins också spela blås- och stråkinstrument. Hans anteckningar är inte skrivna så.

linjer och prickar för att skriva ner hans musik. Hans hörsel har blivit sämre på ena örat den senaste tiden. 2003 sa han att han planerade sin avskedsturné.

Phil collins sjuk
Phil collins sjuk

The First Final Farewell Tour var namnet på turnén han gjorde 2004 och 2005. Under en kort tid 2007 var han dock tillbaka tillsammans med Genesis och åkte på en turné som hette Turn It On Again.

Turnén Han har också problem med sina fysiska nerver, vilket gör det svårt för honom att spela trummor.

By Wishful