Amanda Lagesson Pappa
Amanda Lagesson Pappa

Amanda Lagesson Pappa /\ Årets Playmakers-säsong har Amanda, en av tjejerna vi kan hålla ett öga på. Hon är dotter till NHL-spelaren.

Albelin

Tommy Albelin och växte upp i USA mitt i hockeymanin. NHL-spelaren William Lagesson, som hon nu är gift med, avslöjar för oss att hon aldrig hade tänkt leva ett sådant här liv.

nuvarande


Amanda Lagesson är dotter till Tommy Albelin, tidigare NHL-spelare och nuvarande assisterande tränare i Schweiz.

New Jersey är där hon växte upp och även om hon talar flytande svenska har hon aldrig bott i Sverige.

På grund av stressen med att ha en hockeyprofessor för en pappa bestämde hon sig för att hon aldrig skulle dejta en hockeyspelare.

Det var inte förrän för några år sedan som jag insåg hur fel jag hade haft. Eftersom min far ofta var borta och inte kunde delta i min gymnastik eller friidrott, kunde jag utöva mina intressen på egen hand.

När jag hörde historier om pappas hockeykamrater hade jag många förutfattade meningar om hockeyspel. Dessa hockeys har en historia av otrohet.

Amanda Lagesson Pappa

En nyckelspelare i Playmakers på TV4, Amanda erkänner att hon inte ville gå igenom prövningen

sportramar är ämnet för den här TV-serien. William däremot visade motsatsen. Bra spelare, inte din vanliga NHL-spelare.

Amanda är en av Playmakers-honorna vi kan hålla ett öga på den här säsongen. Hon är dotter till NHL-spelaren Tommy Albelin och växte upp i USA mitt i hockeymanin.

NHL-spelaren William Lagesson, som hon nu är gift med, avslöjar för oss att hon aldrig hade tänkt leva ett sådant här liv.

Amanda Lagesson Pappa
Amanda Lagesson Pappa

By Wishful