Ulrika Elvgren Sjukdom
Ulrika Elvgren Sjukdom

Ulrika Elvgren Sjukdom /\ Det är extremt svårt att lokalisera invånarna i de ukrainska städerna som bombades av Ryssland.

Ukraina

Mariupol i sydöstra Ukraina har kallats en “humanitär katastrof”, med vatten, energi och matförsörjning som alla är avstängda från staden.

Frvärras

Kievs situation förvärras eftersom ryska soldater förväntas göra ytterligare ett försök att återta huvudstaden inom en snar framtid.

När det isiga vädret griper den ukrainska huvudstaden har Expresss medarbetare i Kiev beskrivit hur familjer håller sina små barn säkra.

Temperaturerna i flera regioner i landet har redan sjunkit under noll, och de kommer sannolikt att fortsätta sjunka. I TV4:s.

“nyheter imorgon” var välkända meteorologen Ulrika Elvgren tittarnas röst när hon gav en prognos för vädret i det krigsdrabbade landet de kommande dagarna.

Det är precis vad jag har hoppats på. Ulrika Elvgren förutspådde 20 minusgrader för Ukrainas nattliga temperaturer till och med lördag.

https://www.youtube.com/watch?v=8ilLSbYs38A
Ulrika Elvgren Sjukdom

Steffo Törnquist, programledare, antydde att det inte hjälper problemet.Ulrika Elvgren beskrev det som “hemskt”.Dessförinnan hade en profil om Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj levererats.

När han beskrev hur lokalbefolkningen behandlas som djur och hur barn rutinmässigt slaktas, kunde jag inte låta bli att känna en känsla av hjälplöshet. Ulrika Elvgren säger att hon och hennes pojkvän gjorde slut för att de inte längre var kompatibla.

Fortsätter Ulrika Elvgren: När kamerorna var avstängda gav Maria Forsblom mig en riktigt söt omfamning.

Enligt Ulrika Elvgren har många hört talas om kampanjen och är ivriga att ge sitt stöd.

Jag kan inte minnas senast jag grät framför tv:n, men det här måste vara första gången. Det var inte det sista droppen heller. Ulrika Elvgren säger att hon har ett hjärta.

Tidigare varningar från unhcr har indikerat att det kalla vädret kan försämra människors villkor. SVT rapporterar att skyddsrummen är dåligt isolerade och inte ger tillräckligt skydd mot kylan.

Mer än 2 miljoner människor har flytt från Ukraina sedan Ryssland invaderade landet, enligt FN:s uppskattningar.

Ulrika Elvgren Sjukdom
Ulrika Elvgren Sjukdom

By Wishful