Mustafa panshiri flickvän
Mustafa panshiri flickvän

Mustafa panshiri flickvän /\ I Afghanistan heter jag Mustafa Panshiri och jag växte upp i en liten stad. Båda mina föräldrar är tadzjikers.

som träffades på jobbet i Kabul och gifte sig som ett resultat. Jag är född 1986, och jag har två yngre bröder och systrar som jag är storebror till.

Afghanistan tänker

När jag går tillbaka till min tid i Afghanistan tänker jag på saker som mjukglass med mangosmak och Bollywood-filmer på helgerna.

Mustafa Panshiri

Vi flyttade till Sverige 1997, när jag var elva år. Mustafa Panshiri blev polis i Linköping efter att ha avslutat sin utbildning på Polisskolan i Växjö 2013.

Den europeiska flyktingkrisen 2016 fick honom att ta ledigt för att besöka länder och kungadömen runt om på kontinenten, träffa nyanlända och diskutera integration.

Sedan 2016 har Panshiri kunnat besöka över 260 orter och prata med tiotusentals flyktingar om hur det är att leva i en sekulär och demokratisk nation som Sverige.

Mustafa panshiri flickvän

Som ett resultat av sitt engagemang för att undervisa nyligen anlända och ensamkommande ungdomar om svensk demokrati och livet i stort, belönades han med Studieförbundet Vuxenskolans pris Årets folkbildare 2017.

Gäldenären Panshiri har skrivit sånger och böcker om Sveriges integrationspolitik och andra religiösa och kulturella ämnen.

Han intervjuades av Martin Wicklin på söndagsinterjun i Sveriges Radio P1 2021 och har medverkat i många radio- och tv-sammanhang genom åren.

Sedan han skrev Det lilla landet som kunde och 7 råd till Mustafa med konstnären Jens Ganman tillsammans 2018 kommer Panshiri att kunna förmedla svenska på det mest extrema territoriet.

Med Malcom Kyeyune och Callis Amid har Panshiri genomfört ett flertal intervjuer med partiledarna Jimmie kesson (Nyamko Sabuni), Ebba Busch (Ebba Busch) och Ulf Kristersson.

Dessutom är panshiri medlem i podradions sista middag, som inkluderar Hanif Azizi, Ashkan Fard ost, Chang Frick & Omar maker.

Mustafa panshiri flickvän
Mustafa panshiri flickvän

By Wishful