Johan östling Längd
Johan östling Längd

Johan östling Längd /\ Johan Stling, tidigare Andersson, föddes i Karlstad, Sverige den 27 september 1973. han är en skådespelare och musiker från Sverige. Som medlem i The Starboys hade han en karriär inom musiken. Det var dock 2013.

Smala Sussie

Natan 2003, Slim Susie 2003 och God Save the King 2003 är bara några av Stlings krediter . Bland hans uppmärksammade roller finns de i filmer som Smala Sussie, Bröllopsfotografen och Ack Värmland, som alla visas på TV4.

Musik blev ett populärt tidsfördriv på 1980-talet. Basgitarr, trummor och elbas spelar alla en roll. När Johan och hans vän Björn Starrin började uppträda offentligt i början av nittiotalet fick Johans humor en större roll.

Johan östling Längd

Slutligen etablerades showbandet The Starboys, som turnerade i Sverige, samt USA (Holland), Danmark (Norge) och Finland (Finland).Ett samarbete med Björn Starrin, “Din jävla feg!” föddes.

Dessutom är Johan en arbetande skådespelare. Ack Värmland” på TV4 och “Smala Sussie”, “Bröllopsfotografen” och “Mammas Pojkar” är bland filmerna han har medverkat i.

Informatör

Johan har varit designer i många år, även om han mest är informatör med omfattande utbildning.

Johan stling, född i Stockholm, föddes den 27 september 1973. Han är en skådespelare och musiker från Sverige. Han var medlem i bandet The Starboys, som upplöstes 2013. Natan (2003), Slim Susie (2003) och God Save the King (2003) är bara några av hans poäng (2005).

Scrolla ner för att lära dig allt du behöver veta om Johan Stling, inklusive hans nuvarande romantiska kontakter, familj och utbildningsbakgrund. Beräknat nettovärde, ålder och biografi om Johan stling samt hans sociala medier inklusive Instagram, Facebook och Twitter.

Läs mer om Johan stlings nuvarande nettoförmögenhet, samt information om Johan stlings lön, egendom och resultat.

Den populära skådespelaren Johan Stling är mer känd för att ha använt efternamnet Johan Stling. I Karlstad, Sverige, föddes han den 27 september 1973.I Sveriges Karlstadsregion är den vackra och befolkade staden Karlstad ett måste att se.

Sverige. Efter avslutade akademiska studier började Johan stling sin skådespelarkarriär.

Johan östling Längd
Johan östling Längd

By Wishful