Björn Ulvaeus Sjukdom
Björn Ulvaeus Sjukdom

Björn Ulvaeus Sjukdom /\ Hans fru Lena Ulvaeus har stått vid hans sida i fyra decennier.De måste dock bråka hela tiden eftersom hon har en obotlig form av leukemi.

Ulvaeus


Vad som än fick dem att fatta ett svårt beslut om framtiden.Den första chocken av att få veta sanningen var öronbedövande. Enligt Lena Ulvaeus låg du då förtvivlad, kunde inte somna och trodde att du skulle dö.

Bandkamrater

Vinnare av Eurovision Song Contest: Han och hans bandkamrater, ABBA, vann 974. “Waterloo” var en världsomspännande sensation, och resten är historia.

En av de största popgrupperna genom tiderna bildades av Björn Ulvaeus med Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad och Agnetha Fältskog, alla i 70-årsåldern.

Men precis så snabbt som ABBA blev ett känt namn tog det hela sitt slut.

Björn Ulvaeus Sjukdom

Björn Ulvaeus och Agnetha Fältskog gick liksom Benny Andersson och Anni-Frid Lyngstad skilda vägar. Den senare skilde sig 1979, efter åtta års äktenskap.

Faktum är att ingen av oss fällde en tår av nyheterna. Naturligtvis var det ett misslyckande, och vi var båda besvikna, men vi visste också att det var det bästa att gå våra egna vägar.

Vi två hade växt isär, som är typiskt när man gifter sig ung, som Björn Ulvaeus medgav i lokaltidningen DN.

Paret sa via Björns talesperson: “Vi förblir nära och underbara vänner, och vi kommer att fortsätta njuta av våra barnbarns födelsedagar och andra familjeevenemang tillsammans.”

För den som inte visste avslöjade Björn en personlig detalj om äktenskapet i en intervju med The Guardian innan nyheten kom. Blixten har en speciell plats i våra hjärtan.

Det är lustigt att efter en vecka av att vara ensam finner du att du dras till henne. Vi är i alla fall fortfarande lyckligt gifta efter alla dessa år, så det måste vara OK.

Det finns glädje i förhållandet, men det är också mycket stress i parets personliga liv. Lena har en sjukdom som kallas latent leukemi, som är obotlig.

När vi fick reda på det verkade det som att det skulle hända just nu. Vi trodde inte att det skulle ta så lång tid. Björn brinner för hur bra det är.

Björn Ulvaeus Sjukdom
Björn Ulvaeus Sjukdom

By Wishful