Cecilia Ehrling Vikt
Cecilia Ehrling Vikt

Cecilia Ehrling Vikt /\ Cecilia Ehrling är en professionell dansare från Sverige. Hon har vunnit tre gånger i TV4:s Let’s Dance, en gång med Martin Lidberg 2007 och en gång med Mattias Andréasson 2010.

Törnquist

Med kändisar som Steffo Törnquist och Steffo Törnquist har hon varit med i dansshowen varje år sedan 2007. Ingemar Stenmark gjorde ett par med hennes i Let’s Dance 2015.

Rabaeus

där de placerade sig på femte plats. Hon tävlade i Let’s Dance 2016 tillsammans med Johan Rabaeus, som var det andra paret som slogs ut.

När hon och Martin Lidberg gick in i Eurovision Dance Contest 2007 tillsammans kom de på 14:e plats.

Cecilia Ehrling Vikt

En titt på Cecilia Ehrlings personliga liv och karriär är nu klar. Vill du ta reda på om hon är rik i år och hur hon spenderar sina pengar? Ta också reda på hur hon samlade det mesta av sin förmögenhet vid 36 års ålder?

Hon har sett en avsevärd ökning av hennes nettoförmögenhet under 2018-19. Så, hur mycket är Cecilia Ehrling värd nu när hon är 36?

Cecilia Ehrling får ut det mesta av sina pengar som professionell dansare. Hon kommer från det nordiska landet Sverige.

Beräknad nettoförmögenhet, inkomst och tillgångar har sammanställts för Cecilia Ehrling av vårt team av finansanalytiker.

Cecilia Ehrling är en professionell dansare från Sverige som tävlar i många typer av tävlingar. Hon har vunnit tre gånger i TV4:s

Let’s Dance, en gång med Martin Lidberg 2007 och en gång med Mattias Andréasson 2010. Med kändisar som Steffo Törnquist och Steffo Törnquist har hon varit med i dansshowen varje år sedan 2007.

Ingemar Stenmark gjorde ett par med hennes i Let’s Dance 2015, där de placerade sig på femte plats. Hon tävlade i Let’s Dance 2016 tillsammans med Johan Rabaeus, som var det andra paret som slogs ut.

Cecilia Ehrling Vikt
Cecilia Ehrling Vikt

By Wishful