Tommy Körberg Sjukdom
Tommy Körberg Sjukdom

Tommy Körberg Sjukdom /\ Tommy Körberg har haft ett utmanande år. När han första gången insjuknade i covid i våras var han.

Tidigare

Tvungen att genomgå hjärtoperation och lades i respirator.Som ett resultat har artisten svårt att återta sin tidigare form och röst.

Kompensation


Jag var som en låda med varor. Vi har utmärkt sjukvård; vi har ingen anledning att vara missnöjda. “Jag tycker att de ska ha hög kompensation också”, säger han i Malou efter tio.

Det gick rykten i Hellenius hörna i oktober om Tommy Körbergs sjuka hjärta, vilket krävde användning av syrgasmask.

Med mer tid att vila och återhämta sig har konstnären gjort vissa framsteg, men det finns fortfarande mycket arbete framför honom.

Eftersom han hade känt sig så sliten bestämde sig den nuvarande Så mycket bättre artisten för att inte spela in några samplingar i Malou efter tio. Om han inte hade gjort det kunde hans liv ha varit i fara.

Tommy Körberg Sjukdom

Mitt hjärta och två av dess klaffar var infekterade med en streptokock. Du borde genast uppsöka läkare eftersom dina värderingar är helt meningslösa”, förklarade de efter att ha gjort några tester på mig.

I Malou efter tio förklarar han att resan var lång och att hans hjärta hade svårt att fungera som det skulle. Tommy Körberg var instängd på Karolinska sjukhuset i Stockholm från den 27 juli till oktober, efter.

operationen lades han i respirator och läkarna arbetade under en lång period för att bli av med de resistenta bakterier han hade utvecklat. hand, är tacksam för det bemötande han fick.

Jag kan bara föreställa mig hur det är att vara död. Det är kolsvart och du har ingen aning om var du är när du vaknar. Morfin är ett milt uttryckt kraftfullt ämne.

Jag låg där i ångest länge. Det verkade som att jag var en bebis igen, med alla blöjor och lyft och vändningar jag utsattes för.

Jag var som en låda med varor. Vi har utmärkt sjukvård; vi har ingen anledning att vara missnöjda. Han anser också att de ska kompenseras rättvist.De fick stå ut med många av mina upptåg, men de var alla värda det.

Tommy Körberg Sjukdom
Tommy Körberg Sjukdom

By Wishful