Carl stanley flickvän
Carl stanley flickvän

Carl stanley flickvän /\ Född den 1 december 1996 i Helsingborg, Sverige, är Carl Stanley en svensk ståuppkomiker och före detta trollkarl. Över 56 000 prenumeranter och 8 miljoner visningar finns på hans YouTube-konto.

Tre framträdanden som röd partidelegat i Humorparlamentet skedde hösten 2016 för honom.Det var hösten 2017 som han gav sig ut på sin första turné som en ståuppkomedi som heter honestly.Tillsammans med Marcus Berggren är han värd för Tombola-podden, en komedi-podcast.

Komediscenen

För att understryka hans ålder hänvisas till Carl Stanleys framträdande som “född 1996” i hans biografi. Att se ett uppsving i den svenska komediscenen tack vare YouTube och “Parlamentet” har varit en fröjd.

Trots att kulturhusets rymliga auditorium rymmer cirka 400 personer har 23-åringen samlat en yngre publik än någon annan standup utanför Porsön. Vilket tjafs!

Skrattar när han tänker på hur äckligt det är att onani är helt gratis, jag är glad för hans skull. Han tar lätt på det faktum att djur inte åtnjuter samma privilegier som människor. Man kan väl inte bara säga till en ko att det är dags att dö så att det kan bli ett bälte för våra enorma byxor?

Det är också viktigt att inte nämna borrmaskiner till en hackspett “Gör en skåra i granen då. Hur förklarar vi det här? Mer än 2 000 personer har sett den här skallen “) ger mig en bra solbränna.

Stanleys prickfria imitation av en nattklubbsbesökare som söker efter “Amanda” får mig att skratta mest.

Carl stanley flickvän

Annars tittar jag inte ens på kameran med ett leende på läpparna.Med tanke på att han står på scen i drygt en timme dröjer det länge innan jag nickar, skrattar eller svarar på annat sätt.

Att Stanley är kort, tjock och oattraktiv är något han ofta nämner. Det är inte särskilt roligt, och det är inte heller särskilt exakt. En stor del av hans målning inkluderar det dock. 23-åringen förklarar att han är diabetiker och trött, men det värsta som kan hända är att han blir en pirat utan ben eller syn.

Stanley

“Arg och överdrivet självsäker” var orden i ett pressmeddelande som Stanley mejlade till mig innan showen. Intressant nog är det enda som saknas för att höja upplevelsen känslor av ilska och självsäkerhet.

Med egna ord hävdar han att han “inte tänker och förstår någonting”, vilket är en ytterst tunn grund för en seriefigur att stå på.

Carl stanley flickvän
Carl stanley flickvän

By Wishful