Janne tuomela flickvän
Janne tuomela flickvän

Janne tuomela flickvän /\ Efter att hon log mot kameran inifrån rättssalen blev Janne Tuomela känd som “Den leende långt borta mördaren”. TV3:s “i huvudet på en mördare” innehåller en intervju med mördaren.

Finland och Sverige var Tuomelas hemländer som barn. 2001 träffade han en kvinna och blev kär efter att en svår bakgrund fått honom att längta efter en familj.

– Hon utstrålade karisma som en Hollywoodstjärna. “Allt hon sa och gjorde resonerade mirakulöst hos mig”, minns Janne Tuomela, dokumentärens producent.

Deras förhållande utvecklades och de fick två barn. Det var dock en lugn sådan. De kunde inte komma överens i ämnet utbildning.

Situationen

Paret började jävlas den 11 mars 2006, enligt en källa nära situationen. Sambon och Janne Tuomela hade kommit fram till att de borde separera. När hon tog med sig barnen skulle hon bege sig ut ur stan för gott.

För barnens skull beslöt Tuomela att göra sig av med arbetskamraten. Förutom att han högg henne slog han henne med en gjutjärnspanna.

Janne Tuomela minns sin största rädsla på den tiden: att hon skulle börja skrika eller något liknande, väcka barnen.

Hon lindades in i lakan och placerades på balkongen av honom. Han tillbringade nästa dag med att leka med sina barn och låtsas att han inte hade något att säga.

Problem

När det kom till att infoga min typiska rutin hade jag inga problem alls. Janne Tuomela säger att hon trots allt hade gjort det hon hade gjort, och det var en parentes i hennes liv.

En billig japansk såg och några grå avfallspåsar stod nästa på hans inköpslista. Han skar kroppen en dag eller två senare. I TV3-avsnittet hävdar gärningsmannen att han inte hade en aning om vad han gjorde när han skar isär offrets kropp.

Janne tuomela flickvän

Definitivt inte vid skärningen. På den tiden var hon lite mer än ett irritationsmoment. Jag är vegan, därför intar jag en anti-kötthållning eftersom jag inte har någon religiös övertygelse och tror att en död människokropp bara är kött.

Södertäljes sjö Younger, några kilometer utanför stan, ritade honom den 14 mars. Han borrade hål i isen och placerade likbitarna i påsarna.

Han tillbringade nästa dag med att leka med sina barn och låtsas att han inte hade något med det att göra.

– Jag hade inga svårigheter att inkorporera det som hände under en vanlig dag. Janne Tuomela säger att hon trots allt hade gjort det hon hade gjort, och det var en parentes i hennes liv.

En japansk såg och grå soppåsar stod nästa på hans inköpslista i den lokala järnaffären. Han skar kroppen en dag eller två senare. I TV3-avsnittet hävdar gärningsmannen att han inte hade en aning om vad han gjorde när han skar isär offrets kropp.

Janne tuomela flickvän
Janne tuomela flickvän

By Wishful