Paolo robertos flickvän
Paolo robertos flickvän

Paolo robertos flickvän /\ Metro Mode är Paolo Robertos ex-första flickväns kärlek.Paolo Robertos ex-flickvän Elin Härjönen återknöt kontakten med honom efter att ha skiljts åt under ett stormigt och händelserikt år. Hon säger till mig i en pod att hon aldrig varit kär förut.

Som ett

De var tillsammans i flera år innan de separerade 2020. Som ett resultat av detta har Elin gjort slut med exet och har nu ett engagerat förhållande med Anthony Yigit.

Smail berättar i podcasten “Vuxenmellanmål med Smail” att hon har hittat kärleken för första gången, känslor hon inte känt i tidigare relationer.

Paolo Roberto, 52, som meddelade och fängslades för sexköp förra året, har varit föremål för en skandal de senaste dagarna. Tidigare rapporterade News24 att han hade gjort ett antal kontroversiella påståenden i en podddiskussion.

Elin Härkönen, Elins 26-åriga flickvän, meddelade idag att de avslutar sitt förhållande.

resulterade

Allt förändrades dock i april förra året. Någon gång i maj 2020 resulterade en sex-personers razzia i centrala Stockholm i arresteringen av den tidigare programchefen för apoteket. Han erkände att han gjort sexköp i en intervju med TV4.

Paolo robertos flickvän

I början tog Elin avstånd från Paolo. Hon började förfölja honom på sociala medier och började spendera mer tid med sina nära och kära.

Hela svenska befolkningen fick snart veta om det snabba slutet på romansen. Men i Elin och Paolos situationer verkade det ha bott en hel del sår.

De har dykt upp igen på varandras sociala mediekanaler under de senaste månaderna, och deras träningsprofil avslöjade tidigare att de är kompisar idag.

Även om vi har blivit lurade är vi vänner, och jag vill fortfarande vara din kompis. Hon har tidigare sagt i en intervju med Aftonbladet att hon helst undviker att bli arg och arg på andra.

Många av Elins fans har ifrågasatt hennes beslut att ta med Paolo i hennes liv.

“Jag blev förblindad av kärlek”, erkänner Elin i ett Instagram-inlägg, men med hjälp av sina vänner och familj har hon bestämt sig för att stoppa sin relation med Paolo.

Elins nya kärlek avslöjades för världen i somras när hon la upp bilder på honom på sina sociala medier-konton.

“Han fanns där för mig när jag behövde honom som mest, och han fick mig att känna mig speciell, uppskattad, trevlig och omhuldad. På ett sätt som jag aldrig har känt förut, “Hon är en författare.

Paolo robertos flickvän
Paolo robertos flickvän

By Wishful