Clara henry pojkvän
Clara henry pojkvän

Clara henry pojkvän /\ Clara Henry är för närvarande ogift, enligt våra uppgifter. Hans födelsedag är den 9 april 1994. Landvetter, Sverige, är där den svenska YouTube-sensationen föddes.

Roller Coaster

“Girl Freaks Out on Roller Coaster” och “The Truth About One Direction” är två av den här svenska YouTube-stjärnans mest populära videos. På plattformen har hon över 430 000 följare.

William Spetz

Henry medverkade i SVT-programmet Valfeber med komikern och tv-kändisen William Spetz, som hånade det kommande svenska riksdagsvalet 2014.

Henry berättade om sitt liv i det svenska radioprogrammet Sommar I P1 i ett avsnitt. Den 30 juni 2015 åstadkom hon detta.

I september samma år kom hans första bok, “Menstruation och varför kvinnor inte ska vara rädda för att prata om det”, på Svenska förlagsforum.

“Ja, jag har mens, hurs?” var titeln på Henrys bok. Efter att boken publicerats åkte han på en föreläsningsturné kallad “YouTube Deadly Serious”. Bors och Uppsala var bland de svenska städerna som besöktes på turnén.

Clara Henry föddes i Landvetter. Hon är mest känd som en YouTube-sensation. Clara blir 28 år när hon fyller 28. Den 9 april 1994 föddes hon.

Clara henry pojkvän

Hennes första blogginlägg var vid elva års ålder och hon arbetade som reporter på Göteborgs-Posten, en liberal svensk dagstidning, när hon var yngre.

De romantiska liven för nya kändisar är i allmänhet föremål för många berättelser och skandaler. Majoriteten av människor vill veta om.

Clara Henry är singel eller dejtar någon annan. Clara Henry har en pojkvän, men vem är han? Många rykten om Claras kärleksliv och relationer har dykt upp, och vi vill reda ut dem.

Du kommer att lära dig allt som finns att veta om Clara Henry, inklusive hennes relationer, dejtinghistoria, affärer och ex, såväl som hennes biografi och mer.

Från början var många människor hänförda av honom. Hänt har tidigare uppgett att han var populär bland kvinnor.

Så här fungerar det. Jag blir kär direkt. För mig behöver en man bara träffa mitt hjärta en gång. Jag kan bli kär lika snabbt där om förhållandet visar sig vara hemskt.

Jag är en romantiker och en drömmare, och jag är extatisk när jag träffar någon ny och blir kär. I år har jag varit kär fyra gånger och sjuk tre gånger.

Clara började sitt arbete som ungdomsreporter. Hon har arbetat på sajter som Nöjesguiden, Devote och Veckorevyn, samt tidningen Veckorevyn, de senaste 13 åren. Hon var värd för sitt eget chattprogram 2013.

Clara henry pojkvän
Clara henry pojkvän

By Wishful