Nyamko sabuni pojkvän
Nyamko sabuni pojkvän

Nyamko sabuni pojkvän /\ För kärlekens skull var han tvungen att lämna sin karriär i rutan, och han hamnade i en infekterad lägenhetsfejd med sin ex-sambo.

Nyamko


Profil för SVT Lennart Persson är för närvarande gift med Nyamko Sabuni.När kärleken dyker upp får jag acceptera dagen som den kommer, konstaterade Liberalernas partiledare strax innan de gifte sig.

Persson

Nyamko Sabuni, 49, och Lennart Persson, 64, SVT, har dejtat i fyra år.Lennart Persson är vid enstaka tillfällen nyhetsankare för.

SVT Nyheter, men nu när hans flickvän, tidigare integrations- och jämställdhetsminister Nyamko Sabuni, ställer upp som partiledare för Liberalerna kommer Persson inte längre att synas i rutan som nyhetsankare för SVT Nyheter.

“Lennart Persson har varit en underbar inkommande värd för oss.” Det var bra så länge Nyamko Sabuni inte hade några högt uppsatta politiska roller.

Situationen är annorlunda nu när Nyamko Sabuni står för Liberalernas mäktigaste position. Då kommer Lennart Persson som programledare för SVT Nyheter inte att kunna delta.

Nyamko sabuni pojkvän

Tidigare SVT-medarbetare och “Debatt”-ankare Lennart Persson, 63, var mer än kompis med Sabuni och hade tidigare uttryckt sina känslor för henne.

2015 avslöjade han, “Det är sant att vi har varit ett par i lite över ett år nu.”Paret träffades första gången på inspelningen av “Aktuellt” 2010. Nyamko Sabuni var där för att debattera .

Claes Borgström, och programledare var Lennart Persson. Nyamko Sabuni var fortfarande gift med Allan Bergquist då, men hon blev bekant med Lennart Persson.

Efter Nyamko Sabunis skilsmässa från sin exman blommade hennes vänskap med Lennart Persson ut i kärlek.

Tidigare integrations- och jämställdhetsminister Nyamko Sabuni, 48, och tidigare SVT-journalisten och “Debatt”-programledaren Lennart Persson, 63, misstänktes för att vara ett par för tre år sedan.

Det tog inte lång tid för Lennart att bekräfta alla rykten.Han sa till Extra, “Det är sant att vi har varit ett par i lite över ett år nu.”

Sedan dess har paret hållit sitt förhållande hemligt. De har heller aldrig setts tillsammans i en officiell miljö. De gör ett undantag för Nöjesbladet under premiären av Bo Kaspers krogshow “Allt lys p oss” på onsdagskvällen.

Nyamko sabuni pojkvän
Nyamko sabuni pojkvän

By Wishful