Sofia dalén pojkvän
Sofia dalén pojkvän

Sofia dalén pojkvän /\ Det mycket populära underhållningsprogrammet “Bäst i test” med Babben Larsson, 65, och David Sundin, 45, återvänder på fredag.

Vet du

Det finns dock ett nytt ansikte i panelen: Sofia Dalén, 31. Vet du vem hon är och vad hon har gjort tidigare?Sofia Dalén har tidigare uppträtt i radio och i Melodifestivalen.

Youtube-kanal

Nej, Sofia Daléns medverkan i Bäst i test 2022 är inte det första man tänker på när hon blir tillfrågad av media. Sofia Dalén upprätthåller en framstående Youtube-kanal med sitt eget program “Paradrätten” med vännen och före detta Mello-producenten Kalle Möller.

Varje avsnitt har en kändisgäst som deltar i matlagning och engagerande samtal. Sofia Dalén har ett förhållande med SAS rorsman Hampus Lexfors. De delar lägenhet i Bromma där de har bott de senaste två åren.

Sofia Dalén, 31-årig programledare och komiker, är regelbunden paneldeltagare i SVT:s familjeunderhållningsprogram “Bäst i test” i år.

Det är roligt att vara en del av ett program som alla tycker om. Hon ser det som en ära att få vara en del av det bästa sändningsögonblicket och att komma undan med det.

Sofia dalén pojkvän

Hur var det att. En obehaglig upplevelse Jag skulle säga att min hjärna var helt genomstekt eftersom jag inte har behövt tänka på det sättet sedan jag gick med i scouterna.

Jag har inget minne av någonting. Det var därför jag blev förvånad i studion i december och tänkte för mig själv: “Vad, jag gjorde inte det här?”

Hon har också avslutat den femte säsongen av sin egen Youtube-show, “Paradrätten”. Jag ger det en sekund; Jag är ett slöseri med pengar. “Kreativ person, kan inte hålla pengar”, är en annan klyscha, men det är sant. Jag kan inte göra det.

Ah, jag hamnade hos kronofogden efter att ha glömt att betala för en bussbiljett på 200 $, vilket förvandlades till en enorm skuld. Så det var inte stort, bara 1 500 personer.

Men om så är fallet, vad ska vi sätta på det? Ett fyrstjärnigt betyg. Man vill lägga mer tid på vissa saker som man inte.

hinner med och så finns det individer i sin hemstad som har barn. Jag gör allt för att vara en trevlig vän och kollega. Varje dag är det dock många långa telefonchattar med kompisar.

Åh nej, du vill väl inte vara pessimist nu? Men jag gav den en femma. Jag strävar efter att ha en optimistisk attityd och tror att livet blir bättre, så vi fortsätter att gå framåt.

Sofia dalén pojkvän
Sofia dalén pojkvän

By Wishful