Eva Dahlgren Sjukdom
Eva Dahlgren Sjukdom

Eva Dahlgren Sjukdom /\ Efter att ha ramlat i sitt eget hus fördes Eva Dahlgren till sjukhus för vård.
Hennes medverkan i fredagens Tilde har ställts in till följd av den skrämmande prövningen, under vilken hon tillfälligt förlorade synen.

Dahlgren


Som Eva Dahlgren konstaterar på Instagram, “lyckligtvis var det ingen stroke, bara långvarig stress och oro för en sjuk mamma.”

Måste

Efter att ha kollapsat i sitt eget hus avslöjade Eva Dahlgren på Instagram att hon har långvariga stressproblem och nu måste vårdas på sjukhuset.

När hon ligger i sjukhussäng skriver artisten om sin skrämmande prövning, som började med att hon förlorade synen.

Som ett resultat av ett fall och en sjukhusvistelse efter att ha fått en stroke när man stod upp. Som ett resultat är strykning riskabelt.

Även om det inte var en stroke var det mycket spänning och oro över en sjuk mamma. Poppoeter har en mild läggning. På Instagram skrev Eva Dahlgren, “Stark och skröplig på samma gång.”

Hon säger att hon kan bli tvungen att skjuta upp sitt framträdande i Tide de Paula Ebys liveshow Tilde på TV4 på fredag ​​eftersom hon mår dåligt. Stefan Löfven skulle också ha varit med.

Tilde och statsministern skulle ha diskuterat viktiga frågor, bland annat den kommande 30-årsdagen för min Blekta Blondin. Jag är rädd att jag måste boka om.

En omfamning och en kyss förseglar konstnärens budskap: “Så snälla ta hand om varandra och stryk varandra ömt”, skriver han.

Eva Dahlgren Sjukdom

Efva Attling, hans fru, och Niklas Strömstedts dotter, Maja Strömstedt, lämnar alla kärleksfyllda repliker i tråden.

När jag först läste det här tänkte jag: “Åh Eva, jag är så ledsen. Jag sänder dig all min styrka och kärlek! Evias kustkapell kommer att lysas upp till din ära.

Sov gott. Alexandra Pascalidou, en journalist och TV-personlighet, säger, “Du måste hålla på en lång, lång period.”

På Instagram delade Eva Dahlgren med sina tankar kring kollapsen. Där dök den välkände konstnären upp från ingenstans i en sjukhussäng, hans kläder smutsade.

Tilde de Paula Ebys pratprogram “Tilde”, som 61-åringen var planerad till i kväll, fick ställas in på grund av en schemaläggningskonflikt.Eva har jobbat för en riktig media.

När jag smekte och ramlade tappade jag synen och hamnade på sjukhuset. Sammanfattningsvis är strykning riskabelt. Det var ingen hjärnskada, men stressen med att ta hand om en sjuk mamma var tillräckligt för att orsaka en stroke. Poppoeter har en mild läggning.

Samtidigt är den både rejäl och skör. Tilde och statsministern skulle ha diskuterat min Blekta Blondins kommande 30-årsdag och andra relevanta ämnen om jag hade kunnat ta mig dit ikväll.

Jag är rädd att jag måste skjuta upp det till senare. Med andra ord, “så var snälla mot varandra och var försiktiga”, råder Eva.

Eva Dahlgren Sjukdom
Eva Dahlgren Sjukdom

By Wishful