Hayes jemide längd
Hayes jemide längd

Hayes jemide längd /\ Född 25 januari 1974 i Sverige är Hayes Jemide, mer känd som Heyes. Han är en professionell kampsportare och skådespelare.

Begins

Det har varit flera svenska filmer där Jemide har dykt upp som skådespelare, som ogifta par, 9 millimeter (vid sidan av Paolo Roberto), Exit och Kenny Begins.

Sedan

Kampsportsgemenskapen känner honom bättre på grund av hans flera medaljer i All Style Open RM- och Mastercup-tävlingarna. Sedan 2000 har han varit svensk mästare i Kung-Fu Sanshou och kickboxning. Sanshou / Kung-Fu EM (2002).

Södermalms Shaolin Kungfu’s Jemide är en av klubbens mest framstående lärare och lagledare, samt medlem i landslaget och deltagare i 2006 års K-1 skandinaviska uttagningstävling.

Som assisterande landslagstränare för Sanshou-landslaget har Jemide även fungerat som förbundskapten för Sveriges kickboxningslandslag 2012 till 2015.

Han deltog i Robinson 2021 och röstades bort efter att ha slutat på 17:e plats av 20.Stockholms Södermalms Shaolin Kungfu ligger i källaren.Stämningen är kvävande.

Maria “Odjuret” Olsson är inne på sitt andra träningspass för dagen när klockan närmar sig 19.00. I morse gick mitt alarm klockan 05:45.

Det har lett till att hon har kunnat skörda ett morgonpass samt jobba nio timmar som sportbutiksförsäljare.Vem vet vad hon har ätit hela dagen.

Frukost med en liten pannkaka, lunch med en omelett och kvällsmat med ett ägg.Vad blir det till middag? I en intervju med SPORT-Expressen efter sitt träningspass hävdar 27-åringen, som är på en strikt diet, att det inte kommer att serveras mer mat.

Hayes jemide längd

Seda Duygu Aygün från Turkiet blir hennes motståndare ikväll klockan 22.00. WKN-mästerskapsbältet står på spel.

Mer än 23 miljoner tv-människor förväntas ställa in för att se evenemanget i Lettland, enligt arrangörerna.

Kvinnors stående kampsport i Sverige är redan bland de bästa i världen. Maria Olsson, vår nyaste rekryt, är redo att lyfta vår profil ännu mer.

Den här kampen har verkligen väckt mitt intresse. Trots detta är Olsson övertygad om att evenemanget kommer att bli roligt: ​​jag är rädd för kameror och när många tittar på mig blir jag orolig.

Känd som “Eye of the Tiger” av sina kamrater, Seda Duygu Aygün anses vara en av världens mest dödliga fighters.Däremot ägnar Maria Olsson inte så mycket uppmärksamhet åt motståndet.

Jag vet att hon är jättebra, men jag har inte uppmärksammat henne så mycket på sistone. Den här veckan kommer jag att lägga min tid och kraft på att träna istället.

Hayes jemide längd
Hayes jemide längd

By Wishful